Riscă închisoarea după ce s-au bătut în benzinărie

0Protagoniştii încăierării din benzinăria de la Podul Viilor vor fi trimişi în judecată, sub acuzaţia de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe. Cei doi bărbaţi, de 32 de ani, respectiv 28 de ani, ambii din comuna Budeasa aveau un conflict mai vechi. În luna august a acestui an s-au întâlnit şi s-au bătut, unul dintre ei folosind o sabie. Ambii au ajuns în arest în aceeaşi seară.


„Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe. Din cercetări s-a stabilit că, în după-amiaza zilei de 03 august a.c., în timp ce se aflau în parcarea unui stații de alimentare cu carburant din Pitești, doi bărbați de 23 și 24 de ani, ambii din Mălureni, ce erau însoțiți de două femei de 18 ani, din Mălureni, respectiv 20 de ani, din Corbeni, au avut un conflict cu trei bărbați, de 21, 28 și 32 de ani, din Budeasa, ce erau însoțiți de o femeie de 27 de ani, din Budeasa, în cadrul căruia s-au agresat reciproc. Bărbatul de 23 de ani, din Mălureni, a fost transportat la spital pentru îngrijiri”, anunţă IPJ Argeş.
Cei doi sunt Marius G., de 28 ani, din comuna Budeasa și Marius O, de 32 de ani, din aceeaşi comună s-au întâlnit cu maşinile în benzinărie. Fiecare era însoţit de mai mulţi membrii ai familiei. Aveau un conflict mai vechi, de pe vremea când ambii erau plecaţi în străinătate. S-au luat la bătaie, sub privirile îngrozite ale trecătorilor dar şi a mai multor copii ai celor implicați în scandal. Printre minori se numărau şi un bebeluş de 2 luni şi un copil de 3 ani. Unul dintre agresori a folosit o sabie, rănindu-l uşor pe adversar. Nici celălalt nu a stat cu mâinile în sân, având ca „armă” o bâtă. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi aceştia riscă pentru fiecare dintre infracţiunile comise, o pedeapsă se maximum 2 ani. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.