Caravana Vaccinării, două zile la Pitești!

0

 

Sâmbătă și duminică, în Piața Primăriei, în parcarea Teatrului „Alexandru Davila”, va poposi Caravana Vaccinării. Vor fi prezenți medici din mai multe specialități care vor explica cetățenilor importanța imunizării și vor răspunde întrebărilor argeșenilor cu privire la vaccin. M.S. 

Caravana Vaccinării, #OAMENICAMINE, un proiect al mediului privat din România, ajunge pe 20 și 21 noiembrie în Pitești. Medici din toate specializările vor putea răspunde, în timp real, la întrebările celor indeciși asupra vaccinării.

Caravana va fi însoțită de două fluxuri de vaccinare. Imunizarea va fi făcută de echipe mobile, cu seruri Pfizer sau Johnson&Johnson, fără programare, fără a sta la coadă și doar cu buletinul. Acțiunea se va desfășura în zilele de sâmbătă și duminică, de la ora 08:00 la ora 20:00.

Caravana Vaccinării conține un mini-studio interactiv unde vor fi prezenți medici infecționiști, epidemiologi, pneumologi, psihiatri, SMURD, medici de familie. Ei vor avea răspunsurile la întrebările argeșenilor neimunizați.

Este suficient să veniți în Piața Primăriei, sâmbătă sau duminică, între orele 10:00 și 17:00. Răspunsurile se dau pe loc, anunță prefectul Radu Perianu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.