Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
marți, 6 decembrie 2022
Anul XXVIII Nr. 8404-Marți, 6 decembrie 2022
Header Banner
Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto şi/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către curier.ro doar în limita a 150 de semne, cu citarea sursei. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii menţionaţi aici. Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar

Articole »»» »»» »»»

1 Comentariu:

 1. 1

  Clevetici

  Cati bani cheltuiti de la buget!

  De unde ii luam?
  Datorie externa nu prea mai putem face, dar poate ne straduim si mai gasim vreun creditor care mai crede ca Romania nu va ajunge precum Grecia.

  Tiparire de lei?
  DA – dl. Isarescu „se lupta” cu inflatia si tipareste bani (de hartie sau electronici) cu care guvernul creste deficitul bugetar. Iar la sfarsit, dupa marirea pensiilor si a altor alocatii, cetatenii vor constata ca vor creste preturile.

  Taiem de la investitii?
  DA. Ce nevoie avem de autostrazi, cand pensionarii au nevoie de medicamente?
  Sa vedem daca mai vin in Romania investitorii primaverii, fara autostrazi…

  P.S.
  Singura cale sustenabila (cu benificii pe termen lung) de crestere a nivelului de trai (salarii, pensii, alocatii) e munca, iar munca trebuie incurajata sa se desfasoare in domenii care aduc bani:
  – IT, productie industriala cu tehnologii de ultima generatie etc.
  Pentru astea statul are nevoie de investitori, iar investitorii au nevoie de infrastructura, legi stabile, etc.

  Ce face PSD este cresterea cheltuielilor bugetare fara asigurarea surselor de finantare pe termen lung.

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Curier TV De luni până vineri, Marilena Baraţă, în direct de la 21:00 - 00:00 şi INFO CURIER de la 14:00 - 17:00
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .