Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
sâmbătă, 4 februarie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8438-Vineri, 3 februarie 2023
Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar Publicitate PDF - Februarie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Anunţuri on-line■ Distribuţie OLTENIA
Loto02-02-2023Loto 6/49: 10 45 33 29 25 44 Noroc: 3 2 3 3 4 3 5 Loto 5/40: 17 6 32 27 31 13 Super Noroc: 6 4 0 3 0 8 Joker: 16 13 2 3 7 +15 Plus Noroc: 1 0 9 3 3 8

Articole »»» »»» »»»

13 Comentarii:

 1. 1

  eu

  Si cine a scufundato ma desteptule?

  Reply
 2. 2

  GOGU

  O panarama PRM-ista, acest Smantana,un infatuat plin de dansul,un fanfaron traseist…Vorbeste de parca s-a nascut in PSD,nu alta!!
  Lasa-ne mai grobianule!

  Reply
 3. 3

  Un cetatean

  Esti plin de logica, traseistule! Cica Romania e ca o nava scufundata, ca un Titanic scufundat, iar ei, adica pesedistii, trebuie sa redreseze cat de cat aceasta nava…Cum poti redresa o nava de pe fundul oceanului numai acest coechipier al Dancilei poate sti…Si in plus, daca e deja scufundata, de ce mama dracu va mai imbulziti voi, pesedistii, la guvernare? Nu cumva la ciolan?

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Voi in primul rind ati scufundat judetul Arges ,de peste 30 ani ati distrus tot ,totul pentru
  voi nimic pentru prostime ,nu-ti este rusine ?

  Reply
 5. 5

  Clevetici

  „Suntem în vremuri extrem de dificile, autoritățile locale au nevoie de fonduri pentru investiții, indiferent de culoarea politică a celor care conduc acele primării sau Consilii Județene”

  Aha!
  Programul PNDL 2, pentru care a fost demis ministrul USRist al justitiei,
  program prin care 50 miliarde de lei ar fi ajuns la primariile controlate de PNL si PSD,
  trebuie pus din nou in practica, acum ca PSD e la guvernare!

  Pasamite grija pentru nava scufundata va preocupa…

  Oportunismul politic nu are margini!

  Reply
 6. 6

  Radu2

  Județul asta al nostru , a fost si e condus de 30 și ceva de ani de PSD și PZD-istele unor baroni .
  Am ajuns sa am oroare de interacțiunea cu așa zisele instituții/organe ale statului,instituții disfuncționale pline de funcționari care nu au nici o responsabilitate și nu știu pentru ce sunt plătiți gen;primărie,protecția consumatorului,apia,anre,și toate celelalte.E o anarhie incredibila tolerata și întreținută și domnu mai are puțin și ne plânge de mila,săracul, aproape ți se rupe inima după el, și lui alte alea după noi!
  Problema lor e baniu’după fieru vechi, nu sa redreseze vaporu,cum sa-i mai prosteasca o data sau in continuare pe prosti,sa-i mai vândă o data cum au făcut și sau obișnuit ,și din păcate și noi!
  Numai sa ne uitam asa intr-o doară;Aro,Arpechim,Rolast și câte și mai câte pe care le-au “redresat’ de au ajuns la fier vechi si noi cum suntem! A ai rămas doar o aristocrație bugetară care profita și Boboru cae din când in cant mai trebuie prostit.
  Un singur cuvânt :
  Huooooo!

  Reply
  1. 6.1

   Anonim

   Mah, boule tu stii cine a fost Radu2 ???
   Cum iti permiti sa folosesti acest pseudonim ?
   Latra cat vrei si despre ce vrei tu, dar sub alt pseudonim, idiotule !!!

   Reply
   1. 6.1.1

    Radu2

    Mah boule,tu sti cine a fost Anonimul?( in afara de tact-o)
    Cum i-ți permiți sa folosește acest pseudonim?
    Latră cât vrei( da mai întâi așteaptă sa răsară luna) despre ce vrei tu, dar sub alt pseudonim,idiotule!!! Și de mușcat i-ți spun eu de unde sa începi !
    Sluga infecta!

    Reply
    1. 6.1.1.1

     Anonim

     Biata vita, indobitocita ! Nu stie nici macar sa scrie corect romaneste ! Astia sunt cei mai mari protestatari, niste lichele jigodite care au trecut prin scoala ca gasca prin apa! Mars la scoala bovina, si repeta primele 4 clase pentru ca le-ai trecut datorita șpăgii date de aia care te-au zamislit si care mai bine te lăsau avorton. Si sa nu mai pomenesti de Radu2 ,mah putregaiule , ca ala a fost si ramane o valoare, nu un nenorocit de handicapat ca tine.

     Reply
     1. 6.1.1.1.1

      Radu2

      Bre,sa nu-ți musti limba,limbistule lingvist/sau lingvist limbist ,ca te otrăvești și mori in propriile mizerii! Oricum nu te mai baga nimeni in seama da’ cel puțin ți se potrivește numele si renumele! Anonimule!

 7. 7

  Anonim

  Nu are rost sa mai continui disputa cu tine, biet pui de năpârca, ar trebui sa cobor nivelul mult prea jos pentru a egala standardul tau de înțelegere. De un lucru pot sa te asigur, începând de mâine voi declanșa demersurile necesare pentru a putea afla adevărata ta identitate – sunt posibilități multiple – am cunoștințele si relațiile necesare acolo unde trebuie pentru a reuși acest lucru.
  Si mai sper ca tu sa fii făcut cunoscut pentru descurajarea altor indivizi care utilizează pseudonime nepotrivite. „Ai puțintica răbdare, stimabile” !

  Reply
  1. 7.1

   Radu2

   Ia fa ma bauuu,poate ma sperii!
   Și când ma găsești o sa-ți dau niște idei ce sa-mi faci și de unde sa începi !
   Anodinule,Androginule….nu contează ,
   Sluga

   Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .