Bosnia, Finlanda și Muntenegru adversarele din Liga Națiunilor

0După ce joi a avut loc la Montreux (Elveția) tragerea la sorți a noii ediții din competiția care poate duce tricolorii spre EURO 2024, imediat organizatorii au stabilit și programul meciurilor.


Următoarea ediție a Campionatului European, care va fi găzduită în 2024 de Germania, va însemna 23 de echipe plus țara gazdă.
Din preliminariile clasice pentru EURO se vor califica 20 de echipe (câștigătoarele și locurile 2 din cele 10 grupe).
Pentru celelalte 3 echipe vor lupta naționalele necalificate prin preliminariile clasice dar care au performat în Liga Națiunilor 2022/23. România se află în Liga B a competiției și a fost la tragerea la sorți în urna 3, alături de Israel, Serbia și Irlanda.
Iată componența celorlalte urne, din care ne-am aflat adversarii: # Urna 1: Ucraina, Suedia, Bosnia și Herțegovina, Islanda # Urna 2: Finlanda, Norvegia, Scoția, Rusia # Urna 4: Slovenia, Muntenegru, Albania, Armenia.
În urma tragerii la sorți, tricolorii vor lupta într-o grupă cu Bosnia și Herțegovina, Finlanda și Muntenegru. Având în vedere organizarea CM 2022 la finalul anului viitor, ediția Ligii Națiunilor se va comprima astfel încât partidele vor avea loc în doar două luni, iunie și septembrie 2022.
Practic, 4 din cele 6 meciuri ale grupei vor avea loc în iunie.  S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.