Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8442-Joi, 9 februarie 2023
Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar Publicitate PDF - Februarie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Anunţuri on-line■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

14 Comentarii:

 1. 1

  Coco

  Doua concluzii:
  – Si inainte de 1989, tov. Smeoreanu era tot un impostor.
  – Daca ar fi plecat din Romania, cei castigati eram noi, cei ramasi in tara!
  P.S. Nu inteleg, pentru un articol scris in 1988, considerat bascalios, vine comisia sa verifice dupa un an si ceva, fix pe 20 decembrie? Miroase urat, n-ar fi insa pentru prima data…

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Poate că titlul editorialului ar fi fost mai bine ales sub forma „Cum nu i-am luat un interviu lui Nicolae Ceaușescu”. În ultima vreme, din dorința de a atrage atenția cititorilor cu ceva, titlurile editorialelor sunt sforăitoare sau înșelătoare. Conținutul editorialelor, ca și forma în care este ambalat, sunt tot mai proaste.

  Reply
 3. 3

  george.rizescu@yahoo.com

  Domnul Gheorghe Smeoreanu a fost, este și rămâne, în ciuda tuturor derbedeilor care vor să-i conteste calitățile, unul dintre cei mai buni ziariști români! Dar nu este doar un ziarist excepțional, este și un om de aleasă cultură, un minunat poet, un scriitor cu operă, altfel spus, un OM al CETĂȚII, profund implicat în cotidianul acesteia… Nu știu cât îi datorează Vâlcea domnului Smeoreanu, dar Argeșul cu siguranță îi este dator! Dator pentru că, o dată cu venirea domniei sale în Argeș, s-a schimbat definitiv calitatea jurnalismului local… Incisiv, mereu bine pregătit pe subiectul dezbătut, domnul Smeoreanu a devenit imediat „model” de urmat pentru tinerii gazetari locali și nu numai! La cât îl știu de imprevizibil, povestea asta cu interviul este cât se poate de adevărată!

  Reply
  1. 3.1

   Boni

   Intru totul de acord, cu amendamentul că nu există om perfect. De câte ori l-am apreciat (uneori l-am și contrazis/criticat), nici nu apăruse bine comentariul și ,,derbedeii” erau cu degetul în jos.
   Mulți văd, puțini pigmei literari dar și literali pricep!

   Reply
   1. 3.1.1

    Anonim

    ,,derbedeii erau cu degetul în jos.
    Mulți văd, puțini pigmei literari dar și literali pricep!”…

    Reply
  2. 3.2

   Anonim

   „în ciuda tuturor derbedeilor care vor să-i conteste calitățile”…

   Reply
   1. 3.2.1

    mishu

    Derbedei multi si prosti dar mai ales guralivi, nevoie mare si cunoscători in mai toate domeniile. Dovada cei doi anonimi de mai sus ( mai curând este același „specialist” cu 2 comentarii.

    Reply
    1. 3.2.1.1

     Anonim

     „Derbedei multi si proști”…

     Reply
    2. 3.2.1.2

     Anonim

     Cei 3/2/1 „anonimi de mai sus” transmit doar citări ale „domnilor respectabili”, care astfel își văd mai bine propriile ziceri. Unde ar fi ofensa? O opinie exprimată decent și sincer, pozitivă sau negativă cuiva, nu ar trebui să fie ofensatoare. Sau doar „oglinda” așezată pentru a se vedea mai bine cei care jignesc este ofensatoare?

     Reply
 4. 4

  Clevetici

  „În locul unei cariere de expert internațional, am ales una de ziarist de tranziție care trebuie să scrie pentru a câștiga 1 cent pentru fiecare cuvânt.”

  Dar se multumeste dl. Smeoreanu cu 1 cent?
  Nu, nici eu nu m-as multumi.
  Cum face sa sara la 2 centi/cuvant?
  Cu titluri bombastice si la limita (in)decentei, domeniu in care a excelat in ultimul an:

  „Și futuriști și cu banii luați”
  „Cum trăim fără ba pe-a mă-tii”
  „România, marcă de hârtie igienică”
  „În fosa septică a statului eșuat”
  „O turmă de porci?”
  „Salutări unui prost”
  „Cei care fac caca pe stradă”

  Reiau acum caracterizarea facuta de comentatorul george.rizescu@yahoo.com:
  ” Dar nu este doar un ziarist excepțional, este și un om de aleasă cultură, un minunat poet, un scriitor cu operă, altfel spus, un OM al CETĂȚII, profund implicat în cotidianul acesteia…”

  Reply
 5. 5

  John Brad

  Supărare mare la domnu’ cu flecăreala. Cre’ că au fost primele mici la multinațională.

  Reply
 6. 6

  Un derbedeu

  Daca nenea ala care se semneaza cu o adresa de email este una si aceeasi persoana cu politicianul care a scris despre Salvache, nu ma mira osanalele, fiindca Smeoreanu e deseori laudat de politicienii pe care-i lauda la randu-i… E treaba lui ce parere are despre asa-zisul ziarist, dar sa pretinzi ca toti cei care ii contesta calitatile ar fi niste derbedei este o reactie penibila. Mai ales ca sunt putini cei care comenteaza „calitatile” lui Smeoreanu (daca ar vorbi cei care il cunosc cu adevarat, ar fi vai si amar!), cei mai multi comentand idei, aspecte, opinii pe care acest individ le emite. Un ante-comentator, cel ce semneaza Clevetici, tocmai ti-a servit un argument rezonabil (si este doar unul) care umbreste grav osanalele tale, stimabile „adresa de email”! Daca tu numesti „om al cetatii” pe unul care scrie despre cei care fac caca pe strada (oricat ar invoca el metafora sau simbolul, aici nu se sustine), atunci inseamna ca si tu esti „om al cetatii”.

  Reply
  1. 6.1

   John Brad

   Domnu’, domnu’, nu cred că ești derbedeu (dar mai știi?!), ci doar frustrat. Poate că ai dreptate în unele privințe dar să spui despre Smeoreanu că este un ,,așa-zis” ziarist…iar pe un comentator asumat (nu ca noi!)! să-l gratulezi cu un ,,nenea ăla”…hmm, d’aia nu ne mai facem bine!

   Reply
   1. 6.1.1

    Derbedeul

    Frustrat? Pentru ce? „Nenea ala” este un apelativ politicos fata de un politician, fie el si fost politician. Iar „asa-zis ziarist”, pentru ca eu pot sa fac diferenta intre un ziarist si un propagandist. Ai dreptate, d-aia nu ne mai facem bine!…

    Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .