Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
duminică, 23 ianuarie 2022
Anul XXVIII Nr. 8185-Vineri, 21 ianuarie 2022
Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .
Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto şi/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către curier.ro doar în limita a 150 de semne, cu citarea sursei. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii menţionaţi aici.
BreakingNews În curs de actualizare:
ad
ad
Ştiri On-Line actualizate în timp real
eMAG Marketplace

Creşte-ţi afacerea cu ajutorul nostru!

 • Acces instant la sute de mii de anunţuri publicate, zilnic
 • Afacerea dumneavoastră este promovată
 • Eşti la doar câteva click-uri distanţă de potenţiali clienţi
TOP - ŞTIRI ON-Line
Hotel Ila - Vama Veche
ad

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

4 Comentarii:

 1. 1

  Andrei

  Felicitari d-le Insp Sef Badea. Odată cu numirea dvs în aceasta funcția onorabila reușiți sa puneți stop mafiei din politie.Ani de zile ati fost recunoscut ca un luptător desăvârșit împotriva corupției și ati militat numai pentru onoare disciplina devotament.Fara îndoială veți aduce un suflu nou în inspectorat iar tinerii polițiști aflați la început de cariera vor copia stilul dvs de lucru cu adev performant. A tb sa treacă atâția ani ca noi argeșenii sa se simțim din nou în siguranță. La mai multe asemenea performante! Suntem siguri ca și conducerea de la București este mandra cu un asemenea Comandant! Insa nu uitati și de noi cu zgomotul din parcarea de la finanțe, seara și noaptea, poate reușiți în final ceva!🇷🇴

  Reply
 2. 2

  CVititor

  Am o nedumerire : oare cei doi „milițieni” au aplicat o metoda originala, patentata de ei, sau acțiunile lor mârșave au fost inspirate de alte fapte asemănătoare comise de alți colegi, milițieni ???
  Greu de răspuns si constatat…

  Reply
 3. 3

  Ghita

  Ce felicitări frate pentru un asemenea personaj de Insp sef ești vrun apropiat sau din sistem ce te tine la birou caldut sau d-al lui amic bun și vrei sa ii speli imaginea?) tu vb serios te uiți în oglinda când rostești laudele astea ? poate tia aprobat vreo mutare sau alta favoare tu ai idee ce scor avea asta prin intermediari la direcție și brigada sa mute pe cineva sau vro funcție buna pa careva!!???? dai cu apa rece pe masca și trezirea;;; stai liniștit ca ii ia cineva urma vine babau și peste el curând, nu rămâne asa la câte năzbâtii a făcut

  Reply
 4. 4

  Orlando

  Badea cel împănat merită urecheat de superiori, pt. că s-a întâmplat chiar în ograda lui. Treaba au făcut-o băieții ageri de la DGA care i-au pescuit pe cei doi milițieni. Două bile negre la Badea și la șeful Secției 2.

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Versiune desktop Versiune mobilă