63 de persoane amendate din cauza măștii de protecție!

0

Polițiștii argeșeni au acționat împreună cu jandarmi, polițiști locali și pompieri, pentru verificarea respectării măsurilor de prevenire și limitare a infectării cu virusul Covid-19, în zone aglomerate, la agenții economici, dar şi în mijloacele de transport în comun.

 

 

În ultimele 24 de ore au fost desfășurate 29 de acţiuni punctuale, dintre care 25 au fost organizate independent de către poliţişti, trei organizate împreună cu I.J.J. Argeş şi una cu alte structuri.

În cadrul activităților au fost verificate 1.487 de persoane, precum şi 115 mijloace de transport în comun.

De asemenea, au fost verificate un total de 108 societăţi comerciale, unde poliţiştii, alături de celelalte structuri cu care se acţionează în sistem integrat, au instruit reprezentanţii tuturor agenţilor comerciali şi centrelor comerciale verificate cu privire la măsurile dispuse pentru respectarea normelor de prevenire a infectării şi combatere a răspândirii coronavirusului.

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii argeşeni au aplicat, conform Legii 55/2020, 68 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 7.000 de lei, după cum urmează:

– 63 de sancţiuni, ca urmare a nepurtării sau purtării necorespunzătoare a măştii;

– două sancţiuni, în valoare de 4.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de diminuare a impactului riscurilor;

– trei sancţiuni, în valoare de 3.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de carantină sau izolare la o adresă aleasă.

 

 

 

În ziua de 20 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au depistat, în incinta unei săli de jocuri de noroc, de pe raza de competență, un bărbat de 26 de ani, din Pitești, care nu deținea certificat verde.

În urma celor constatate, acesta a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 55/2020.

De asemenea, polițiștii au instruit reprezentanţii tuturor agenţilor comerciali şi centrelor comerciale verificate cu privire la măsurile dispuse pentru respectarea normelor de prevenire a infectării şi combatere a răspândirii coronavirusului.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.