Concert de Crăciun la Teatrul Davila

0În acestă săptămână, la Teatrul Alexandru Davila va avea loc concertul de Crăciun. Având în vedere măsruiel impuse de pandemie, numărul de spectatori va fi limitta prin urmare, spectacolul va fi pus în scenă de două ori, pe 22, respectiv 23 decembrie, de la orele 19, în sala mare.


Spectacolul va fi pus în scenă de soliștii Cristina Neacșu, Claudia Zamfir, Iulia Pupezescu, Marius Bălan, Cristian Lican, Robert Chelmuș și Radu Palanță care vor susține recitaluri cu cele mai cunoscute piese dedicate Sărbătorilor Crăciunului. Alături le va fi corpul de balet al Teatrului Alexandru Davila din Pitești, a cărui coregrafie a fost asigurată de Ramona Titov și Andreea Dragnea, pe acordurile orchestrei condusă de dirijorul Lucian VLădescu. Scenografia este semnată de Cristina Ciucu, iar regia artistică de Bogdan Cioabă.

Linu-i lin şi Ave Maria!

„Timp de o oră și jumătate veți fi martori ai unui regal interpretativ specific lunii magice a cadourilor, cu cele mai frumoase colinde și cântece de sărbători.
Dacă anul trecut vă uram tuturor “Sărbători frumoase!” doar în lumea virtuală, în acest an ne putem revedea în sala noastră de spectacol și vă invităm să petrecem împreună momente deosebite.

Repertoriul ales reunește atât colinde tradiționale românești, cât și cântece internaționale speciale de Crăciun: Linu-i lin, O ce veste minunată, Din ceruri ninge alb, Ave Maria, Feliz Navidad sunt doar câteva dintre binecunoscutele titluri. Biletele sunt puse în vânzare online pe platforma MyStage https://www.mystage.ro/spectacole/concert-de-craciun-3047/ și la Agenția de bilete a teatrului. Ne dorim să vă bucurăm sufletele în prag de sărbători”, a transmis directorul Felix Constantin Goldbach.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.