”Inconstanța e din cauza mentalității”

1

  • Iasmin LatovleviciLa finalul jocului cu CFR Cluj, pierdut de FC Argeș la limită, fundașul Iasmin Latovlevici a avut mai multe lucruri să le reproșeze colegilor săi.


Latovlevici consideră că intrarea în play-off poate fi atinsă doar dacă echipa din Trivale va avea constanță în rezultate: ”A venit un gol pe fondul unei greșeli, iar asta a fost povestea meciului. Am avut niște ocazii, dar sunt degeaba ocaziile dacă nu le finalizezi.

Ultima impresie e cea mai importantă. Trebuie să reflectăm asupra celor trei înfrângeri, apoi să vedem încotro o luăm. Inconstanța e din cauza mentalității. E vorba de lipsă de concentrare, de mentalitate. Așa eram și eu pe la jumătatea carierei, apoi mi-am dat seama ce vreau cu adevărat. Play-off? Degeaba ne gândim la el dacă pierdem meciuri”, a declarat experimentatul fotbalist argeșean. M.D.


1 COMENTARIU

  1. In opinia mea d-nul Latovlevici ar trebui sa-si evalueze intai propria-i evolutie…am vazut la el niste centrari care doar la judet se mai vad.Si acolo una la 3-4 etape,el are 5-6 pe fiecare meci.Recomand iesirea la pensie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.