Secrete pe care cazinourile nu vor să le știi

0

jucatori in cazinou

Industria cazinourilor și jocurilor de noroc atrage tot mai mulți adepți în fiecare an. S-a dezvoltat și a crescut foarte mult odată cu evoluția tehnologiei și dezvoltarea cazinourilor online. Oamenii doresc să-și încerce norocul, o acțiune practicată încă din cele mai vechi timpuri.

Însă nimic nu e întâmplător în această industrie. În contextul în care concurența este foarte mare în rândul cazinourilor, cu siguranță există diferite strategii de dezvoltare, amenajare și evoluție ce fac diferența.

Sunt și câteva secrete pe care cazinourile nu vor ca lumea să le știe. Bine, ele nu mai sunt de mult un secret pentru că, în decursul anilor, oamenii le-au descoperit, dar continuă să le ignore.

În toate cazinourile, jocurile mecanice și sloturile sunt plasate strategic la intrare. Managerii și proprietarii de cazinouri vor să amplaseze aceste jocuri în zonele cu cel mai mare trafic. Nu e de mirare faptul că vom găsi astfel de jocuri și în aeroporturi sau în holul hotelurilor. Iar sloturile premium sunt primele expuse, având și cea mai mare rată de venit pentru cazinouri. Sloturile cu marjă mai bună de câștig sunt amplasate în locuri mai retrase, acestea fiind ignorate de majoritatea oamenilor.

Sloturile sunt jocuri ce plătesc mai puțin față de alte jocuri de noroc din cazinouri. Totodată, există diferențe de RTP și în cadrul sloturilor. Unele sunt mai darnice, altele mai puțin, totul calculat la 100 de rotiri. Contează foarte mult și miza jucată. Cu cât optați pentru a paria mai mult, cu atât mai mult aveți șanse să câștigați bonusuri mai mari.

Alte sloturi atrag jucătorii cu câștiguri mai mici, dar mai dese. Când obțineți mai multe rotiri câștigătoare la un anumit joc, probabil că respectivul slot are un RTP ridicat.

Return to player (RTP) este o măsură statistică prin care se stabilește profitul oferit de un joc de tip slot machine. Dacă RTP-ul e mare, asta înseamnă că profitul cazinoului e mai mic, iar o mare parte din sumele jucate se întorc la jucători. Dacă RTP-ul e mic, atunci marja de câștig a cazinoului e mai mare.

Când vine vorba de sloturile online, acestea folosesc un algoritm PRNG și atunci fiecare rotire are aceeași probabilitate de câștig. Când alegeți jocuri la casino online bani reali, e bine să începeți cu mize mici și să creșteți treptat.

În cazinouri nu există ceasuri și ferestre. Cazinourile elimină orice factor perturbator cu privire la timp. Scopul este acela de a-l ține pe jucător cât mai mult în cazinou și să joace.

Jackpoturile anunțate de diferite cazinouri sunt de fapt valabile în mai multe cazinouri. Jackpoturile progresive provin dintr-o mică parte din pariurile jucătorilor. Există jocuri interconectate și toate sumele jucate se contabilizează în aceleași jackpoturi în toate cazinourile conectate.

Jocurile de blackjack, craps și ruleta au cele mai bune cote și oferă cele mai mari șanse să câștigați. Totodată, au cel mai mic profit pentru casă: de la 0,5% la 2,70%. Aceste statistici arată că ai mai mult de 97% de câștig. Bine, este important să știi să practici aceste jocuri.

Efectele audio și vizuale din cazinouri au rolul de a ține jucătorii antrenați și concentrați pe jocuri.

Dacă doriți să practicați jocuri de noroc în cazinouri, e bine să știți că noaptea sunt dealerii mai rapizi, ceea ce duce ca într-un timp mai scurt să fie plasate mai multe pariuri. În același timp, jucătorii sunt mai puțini vigilenți și sunt nevoiți să ia decizii rapide. De cele mai multe ori, practicarea jocurilor pe timp de noapte duc la pierderi mai mari de sume de bani.

Jucați cumpătați și pariați sumele pe care sunteți dispuși să le pierdeți! Distrați-văi și relaxați-vă!