Spectacol și foc de artificii în Piața Primăriei Pitești!

0

  • Revelion 2022Anul acesta piteștenii vor avea petrecere de Revelion în Piața Primăriei Pitești. Municipalitatea organizează spectacol și foc de artificii pentru cei care doresc să treacă în anul 2022, în centrul orașului, într-o atmosferă de incendiară. Mai mulți artiști vor urca pe scenă.


Relaxarea restricțiilor pentru perioada Sărbătorilor a făcut posibilă organizarea, de către municipalitate, a unui eveniment pe care mulți piteșteni l-au așteptat cu nerăbdare: spectacolul de Revelion, în centrul orașului, anunţă reprezentanţii Primăriei Piteşti!

„Astfel, pe scena ce va fi amplasată în Piața Primăriei, vor concerta, în noaptea dintre ani, două nume îndrăgite ale muzicii românești: trupa „Matteo”, cu un recital live de 50 de minute, urmată de solista Mira, însoțită de instrumentiștii săi, ce va electriza atmosfera pentru încă o jumătate de oră. În deschiderea spectacolului, la invitația municipalității, vor cânta artiști talentați din Pitești: Maria Jugănaru, finalista Superstar Romania, și formația „Andrei&Adrian Tase” (tânărul compozitor Andrei Tase, în duo alături de tatăl său, doctorul Adrian Tase).

Noaptea dintre ani va fi sărbătorită, în Piața Primăriei, începând cu ora 23:00, cu muzică și bună dispoziție, iar momentul trecerii în noul an, întâmpinat cu încredere și speranță de mai bine, va fi marcat, așa cum era obiceiul, printr-un foc de artificii spectaculos.” , a transmis Primăria Piteşti.
Organizatorii anunţă că accesul este liber pentru orice doritor, şi atrage atenţia că, deşi este o petrecere în aer liber, trebuie respectate măsurile de prevenție impuse de contextul pandemic: distanțare fizică și purtarea corectă a măștii de protecție.  M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.