Investiții finalizate și proiecte multe pentru 2022 !

0

  • Bilanț la Primăria MioveniIeri, primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu a prezentat jurnaliștilor bilanțul anului 2021. Alături de edil au fost prezenți consilieri locali și conducerile societăților care deservesc primăria, dar și ale cluburilor sportive.


Primul care a vorbit despre realizările din 2021 a fost primarul, apoi pe scenă au prezentat o parte din activitățile din cursul anului: secretarul orașului Ionuț Badea, viceprimarul Ciprian Țurlea, șeful biroului asistență socială Marius Lupu, directorul Servicii Edilitare pentru Comunitate Nicolae Tudose, managerul Spitalului Orășenesc Mircea Stoian, directorul SC Servicii Generale Alin Albu, managerul Centrului Cultural Alin Călinescu, președintele CD al CS Mioveni Dumitru Olteanu și președintele CD al CS Dacia Mioveni 2012 Toma Duței. ”Din punct de vedere general, a fost un an mai bun ca precedentul. Din punct de vedere financiar a fost un an mai slăbuț. Având însă în vedere situația pandemică și toate celelalte pot spune că a fost un an foarte bun. Am fost foarte afectați în ultimii doi ani la cotele defalcate…

Prioritățile noastre au fost sănătatea, învățământul și serviciile publice. Au fost multe investiții finalizate, printre ele Sala Sporturilor, acoperișul de la stadion, parcări, asfaltări… Sunt investiții finalizate în toate cartierele. Avem investiții în derulare, dar și proiecte pentru viitor, ca: zona de agrement Clucereasa modernizarea Pieței Dacia, gaze la Făget… Spitalul Orașului a oferit servicii de calitate pe două paliere infecțioase, ATI Covid și spitalul verde. După învățământ a fost punctul forte al orașului și de ce nu al județului. În unele zone ale orașului am făcut mai mult în alte zone mai puțin, dar a fost și această pandemie. Este loc și de mai bine. Le mulțumesc locuitorilor orașului pentru înțelegere. Activitățile nu au diferit la nivelul orașului din punct de vedere al serviciilor publice” a declarat Ion Georgescu. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.