De azi, s-a deschis patinoarul din Pădurea Trivale! Accesul este gratuit până…

0

Începând de azi, municipalitatea piteșteană oferă, prin SABIBA din cadrul SPEPMP, serviciul de agrement – patinaj, în parcul Trivale, pe aleea principală, zona Grotă.

Patinoarul a fost instalat pe un perimetru de 350 mp de gheață, împrejmuit cu mantinelă din lemn pentru siguranța patinatorilor, cu o oră ca perioadă a unui tur, gradul de ocupare a spațiului de patinat fiind de 30 de persoane (măsură de prevenție în context pandemic).

Programul de funcționare este zilnic, între orele 10:00 și 20:00, ultima intrare pe gheață fiind la ora 19:00.

Precizăm că, până la data de 31.12.2021, conform HCL nr 307/17.09.2020 pentru serviciile de agrement prestate de către SPEPMP, accesul pe gheață este gratuit tuturor doritorilor! În cazul celor care nu dețin patine personale, acestea pot fi închiriate contra sumei de 5 lei/h.

De la data de 01.01.2022, accesul va fi tarifat cu 5 lei pe oră / persoană, astfel:

  • Deținătorii de patine personale vor achita 5 lei/ h accesul pe patinoar;
  • Cei ce doresc să patineze cu patine închiriate, achită 10 lei pentru închirierea acestora, plus 5 lei accesul pe gheață, total 15 lei.

Administrația locală mulțumește, cu această ocazie, tuturor cetățenilor care beneficiază de acest serviciu de agrement respectând regulile și personalul ce asigură funcționarea patinoarului, protejând bunurile publice și având o atitudine civică de respect reciproc față de toți ceilalți utilizatori.

S. M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.