În Ajunul Crăciunului, amenzi în club!

0

În perioada sărbătorilor de Crăciun, peste 100 de jandarmi au acționat zilnic pentru asigurarea măsurilor de ordine publică la evenimentele care au avut loc în spațiul public. În aceeași perioadă au fost desfășurate mai multe activități preventive, dar și verificări care au vizat respectarea măsurilor impuse pentru această perioadă, fiind aplicate 18 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 9400 de lei.

În data de 24 decembrie, jandarmii argeșeni au depistat faptul că o societate comercială din municipiul funcționează cu barul deschis în regim de club. Administratorul societății comerciale a fost sancționat cu amendă în valoare de 2000 de lei, iar activitatea a fost întreruptă.

În data de 26 decembrie, în urma verificărilor efectuate la o societate comercială din municipiul Pitești cu domeniul de activitate sală de jocuri, jandarmii argeșeni au aplicat 2 sancțiuni contravenționale în valoare de 5000 de lei pentru faptul că reprezentanții firmei nu au luat măsurile legale pentru verificarea certificatului verde și pentru faptul că funcționau în afara intervalului orar 05.00-22.00, anunță Inspectoratul Județean de Jandarmi Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.