8 copii au venit pe lume de Crăciun

0În ziua sfântă a Nașterii Domnului,3 copii au venit pe lume la Maternitatea Spitalului Județean de Urgență Pitești. În cea de a doua zi de Crăciun s-au născut alți 5 bebeluși. Unul dintre ei a fost atât de grăbit să vină pe lume încât nu a avut răbdare ca mămica lui să ajungă la maternitate. Cinci dintre noii-născuți vor fi acasă de Anul Nou.


8 bebeluși au venit pe lume de Crăciun și în a doua zi de Crăciun, în maternitatea Spitalului Județean de Urgență Pitești (SJUP).
Un altul, născut la domiciliu, a ajuns și el în grija cadrelor medicale, tot în zi de sărbătoare.
Astfel, la SJUP au fost înregistrate, sâmbătă, 3 nașteri. Primul care a venit pe lume a fost un băiețel al cărui plânset s-a auzit în maternitatea din Pitești la câteva minute după ora 5.
L-au urmat, în aceeași zi, alți doi bebeluși, o fetiță și un băiețel. Cel mai mic cântărea la naștere 2770 de grame, iar cel mai mare 3440 de grame. Duminică, cinci băieți s-au născut în cadrul maternității, printre care și o pereche de gemeni, un alt băiețel, născut la domiciliu, fiind adus și el la spital.
Cu excepția gemenilor și a băiețelului care s-a grăbit să ajungă pe lume la domiciliu, mămicile și bebelușii care și-au petrecut Crăciunul în maternitate vor merge acasă înainte de Anul Nou.  M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.