Un plan diabolic de resetare a lumii!

4

 • Semnal de alarmă de la Episcopul SlatineiO importantă față bisericească, a transmis în Pastorala sa, un mesaj în care vorbeşte despre pandemia de coronavirus ca fiind ”planul diabolic de resetare a lumii”. Episcopul Slatinei, Sebastian, mai spune că în această lucrare „malefică” au fost atraşi necredincioşii. În cuvântarea sa, episcopul vorbeşte de un alt subiect sensibil şi anume, rezoluţia Parlamentului European prin care sunt interzise cuvintele mamă şi tată.


Publicată în cuvântul ortodox.ro, Pastorala Episcopului Sebastian, începe prin a vorbi despre restricţiile impuse de autorităţi. „…Că măsurile restrictive luate atunci de către autorități au fost abuzive și ilegale, s-a dovedit ulterior în instanță. Că au fost ineficiente, a demonstrat-o parcursul anului ce a urmat, cazurile de contaminare cu noul Coronavirus înmulțindu-se tot mai mult, în loc să scadă. Că au fost discriminatorii, s-a văzut prin comparație cu aglomerațiile zilnice din magazine și din mijloacele de transport, de pe litoral vara și de la cele două scrutine electorale din toamnă(…)interzicerea slujbelor – până și în aer liber –a fost, dacă nu o mostră de grosolană rea credință, atunci o crasă dovadă de amatorism instituțional. Ce a urmat, vedem cu toții astăzi: în loc de solidaritate umană – pe care ar trebui să o resimțim toți în astfel de vremuri –, frică și discordie; în loc de speranță la mai bine, amenințări continue cu lockdown și sancțiuni; în loc de medicamente, vaccinuri pripite și promovate mai mult de către politicieni și companiile producătoare, decât de medici. Cât de eficiente se vor dovedi aceste vaccinuri, vom vedea!…”

În lucrarea malefică sunt atrași necredicioșii

„După ce s-au răzvrătit împotriva lui Dumnezeu și au căzut din cer, îngerii cei răi și-au construit propria lor „împărăție” – o împărăție a răului și a întunericului. Furioși pe Domnul pentru că n-au putut ajunge și ei ca El, s-au răzbunat pe făptura Sa – pe om. În lucrarea aceasta malefică au fost atrași, de-a lungul istoriei, deopotrivă: necredincioșii, ereticii, imoralii și trădătorii creștinismului, într-o încăpățânare nebună de făurire a unei lumi fără Dumnezeu, clădită pe alte baze și pe alte legi decât cele rânduite de El.”, mai spune Episcopul Slatinei.

O putere globalistă…

„Priviți pe harta lumii cum a „migrat”, în decursul veacurilor, puterea marilor imperii dinspre est spre vest – de la China antică și Persia înspre America de astăzi -, străbătând tot globul pământesc, fără ca oamenii să se fi săturat vreodată de… „pământ”! Mai nou, puterea nu se mai vrea încorsetată de granițe și imperii trecătoare, ci, ca o culme a „progresului”, se dorește globalistă. Și dacă tot și-au propus să stăpânească lumea, mai marii ei de astăzi urmăresc să o schimbe cu totul, clădind-o pe baze și legi noi. Așa se face că, după ce mai întâi „L-au ucis pe Dumnezeu” – iudeii pe cruce, romanii și popoarele barbare prin persecuții programate, iluminiștii și marxiștii prin ideologii atee –, acum a venit rândul epigonilor acelora: al neo-progresiștilor.”

Campanie sinistră de deconstrucţie a societăţii omeneşti

Înalta faţă bisericească îşi arată dezamăgirea şi faţă de decizia U.E. de a nu mai fi folosite cuvintele mamă şi tată. „ După ce, în veacurile trecute, a fost interzis mai întâi numele lui Dumnezeu (la noi, în comunism), de curând, printr-o rezoluţie a Parlamentului European, au fost interzise, pur şi sijmplu, cuvintele „mamă” şi „tată” , „gen masculin şi feminim”, etc., într-o campanie sinistră de deconstrucţie a societăţii omeneşti şi improviyarea unei lumi „altfel”. De ce, dragii mei, se dorește această resetare a lumii? De ce, adică, se vrea „demolarea” celei de acum și „construirea” alteia? De ce se urmărește globalizarea lumii pe alte baze decât cele naturale, biologice, normale, tradiționale? Pentru că lumea aceasta nu este atât de ușor de „controlat”?… Pentru că „tronul” ei este deja ocupat de un STĂPÂN, iar cei ce se pretind noii ei conducători nu se mulțumesc cu locurile din spate? Sau, poate, pentru că învățătura creștină le deconspiră planul lor diabolic de deconstruire a lumii.
Ce au parlamentarii europeni cu familia naturală, normală, firească? Ce le-o fi venit să interzică cel mai sfânt nume de pe pământ – după cel al lui Dumnezeu și al sfinților Lui -, acela de MAMĂ? Chiar nu se mai putea conduce lumea în condițiile unei mame naturale și ale unui tată biologic? Ne trebuiau numaidecât părinți „amestecați” și biologie falsificată? Nu vi se pare halucinant ca în luna martie a acestui an, în pragul așa-zisului val trei al pandemiei, când o lume întreagă aștepta măsuri eficiente de combatere a virusului Corona, Parlamentul European să se arate preocupat taman de…intezicerea cuvintelor „mamă” şi „tată”, „gen feminin” ş.a? Acestea sunt prioritățile Europei? Ce legătură este între pandemie și ideologia aceasta – pe cât de sinistră, pe atât de agresivă?!”

Resetarea lumii

„Ei bine, legătura între acestea nu poate fi alta decât RESETAREA LUMII. Și pandemia, dar și rezoluțiile de felul celei tocmai promulgate de către Parlamentul European par să servească unui singur scop – acela de demolare a actualei ordini a lumii și instaurarea alteia, noi: fără Dumnezeu, fără credință, fără Biserică, fără mamă, fără tată, fără gen, fără „gust”, fără „miros”… Asta își propun cei care vor lumea „altfel” (acest „altfel” atât de preferat de unii în ultima vreme). Au și recunoscut-o, de fapt! Vă aduceți aminte că abia începuse pandemia, anul trecut, și s-au și grăbit să ne prevină că „lumea nu va mai fi niciodată ca înainte”? Că va fi „altfel”? Cum anume va fi „altfel”? „Mascată”, corectă politic și ideologic (apropo de corectitudinea politică), tot mai militarizată și, oricum, resetată pe valori și principii – pe cât de artificiale, pe atât de stranii?…” mai scrie în Pastorală.

Să rămânem credincioși Scripturilor sfinte

La final Episcopul Sebastiasn lansează un îndemn de păstrare a credinţei și a principiilor de viață. „Cum va arăta o lume construită pe ideologie, în loc de iubire? Pe dorință de stăpânire, în loc de slujire responsabilă a semenilor? Pe război economic, în loc de solidaritate umană? Pe forme extreme de autoritarism, în loc de democrație autentică sau teocrație? Pe corectitudine politică, în locul unor politici oneste și cu adevărat corecte? Pe teroare instituțională și control, în loc de conviețuire fraternă și empatie cu poporul?… De aceea, se cuvine, cred, la o zi ca aceasta, să ne propunem să facem tot ce ține de noi pentru a ne păstra Dumnezeul, credința, Biserica, familia, celelalte valori și principii de viață integre și neîntinate de ideologii sinistre, care amestecă genurile umane și inventează limbaje artificiale pentru că nu mai sunt în stare să le înțeleagă și să le prețuiască pe cele naturale. Să rămânem credincioși Scripturilor sfinte și să ne punem speranța în Dumnezeu, pe Care nu-L vor putea schimba niciodată, oricât de obsedați de schimbare s-ar arăta unii.”  M.Sandu4 COMENTARII

 1. As vrea sa vad si eu rezolutia aia de care pomeneste individul acesta, sa pot citi cu ochii mei ca interzice cu adevarat cuvintele „mama” si „tata”. Chiar daca ar fi adevarat, n-ar fi cu nimic mai prejos decat prostia multor popi care lupta impotriva vaccinurilor. Asa ca, despre ce vorbim? Si politrucii rupti de realitate si popii sunt o apa si-un pamant, elemente negative care incearca doar sa-si mai pastreze diverse privilegii si influenta, intr-o lume care incepe sa inteleaga ca si unii si ceilalti sunt depasiti, anacronici si malefici fata de omenire in ansamblu. Si religia si politica au agende proprii care nu fac bine omenirii, poate chiar ar fi benefica o resetare prin care sa se poata elimina aceste plagi, sa fie inlocuite de un sistem care preia doar ce e valoros si benefic si util din ele. Chiar atat de ingusti la minte sa fim incat sa respingem ideile noi? Care e problema cu globalismul? Nu intelegeti ca in esenta lui globalismul nu interzice particularul, nu cere eliminarea aspectelor care au legatura cu apartenenta la o natie sau alta, nu cere eliminarea limbilor si traditiilor proprii, ci doar priveste in viitor, la o unire a tuturor si la o dezvoltare fara inegalitati nedrepte bazate pe lacomie si coruptie? Pe bune, peste o suta sau doua de ani, cand omenirea isi va cauta noi „case” prin galaxie, credeti ca aceia care vor face asta vor fi niste popi, niste politruci, sau niste nationalisti bezmetici? Mi-e groaza sa ma gandesc ce s-ar intampla daca asemenea specimene ar fi elementele colonizatoare (de altfel, in istoria omenirii puteti vedea ce au adus, in special moarte si suferinta, si inca mai aduc)…

 2. Ma rog, o fi democrație si fiecare are dreptul sa-si spună părerea, dar asta e dezaxat la maxim. Asa ceva nu se accepta intr-un ziar care se dorește serios.
  Asemenea propaganda periculoasa de minciuni Trumpiste arata nivelul la care e ziaristica românească.
  Rușine curieru.ro ca acceptați asemenea știri manipulative.

  • Măi, nea’ cutare, tu nu ești în stare să scrii cu diacritice, cum să te pricepi tu la treburile mari ale lumii? Iartă-l, Doamne că nu știe ce face. Și dă-i, Doamne, minte muuuuuuuultă, că are nevoie, săracul!
   P.S. Cred că i se trage de la vaccin! Îmi închipui ce urât va face după rapelul nr. doișpe!

 3. Atenție!
  Scrisoarea Pastorală descrisă mai sus este pentru Învierea Domnului 2021. Pentru Nașterea Domnului (Crăciun 2021) a scris alta (la fel de incitantă).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.