Şoferiţă ameninţată cu pistolul în trafic!

0Distracţie absurdă pentru un de tânăr aflat în trafic pe DN 73. Acesta a scos un pistol de geam şi a amenințat o şoferiţă care circula pe către Câmpulung. Din fericire, femeia nu s-a pierdut cu firea. A reţinut numărul maşinii şi a sunat la 112. În mai puţin de un sfert de oră, BMW-ul, dat în consemn, a fost depistat de oamenii legi.


O femeie în vârstă de 52 de ani, din Constanţa se afla la volanul maşinii sale, pe DN 73. Ajunsese la Mărăcineni când, a văzut că dintr-un BMW seria 5, care mergea în paralel, un tânăr aflat pe bancheta din spate a scos un pistol şi l-a îndreptat spre ea. Individul îi striga ceva şi agita arma. Apoi a izbucnit în hohote de râs, distrat de situaţie. Singura pe care gestul nu a amuzat-o a fost şoferiţa ameninţată care a sunat la 112 , le-a dat poliţiştilor din dispecerat numărul maşinii şi a povestit ce i s-a întâmplat. Intuind că au fost daţi în vileag, cei din maşina dată în consemn au vrut să-i păcălească pe oamenii legii şi au deviat traseul virând către Colibaşi.

A motivat că a glumit!

În circa 10 minute, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni, care aveau descrierea maşinii, au depistat, în trafic, autoturismul în cauză, pe strada Depozitelor din Mioveni, circulând dinspre DN 73 către Valea Stânii. „În urma verificărilor, s-a stabilit că în autoturismul condus de un tânăr de 19 ani, din comuna Murgași, județul Dolj, se mai aflau doi ocupanți: o minoră de 17 ani, din Slatina, județul Olt, pe locul din dreapta față și un tânăr de 19 ani, din comuna Goești, județul Dolj, pe bancheta din spate. Asupra acestuia din urmă a fost identificat obiectul utilizat pentru amenințare, pe care l-a predat polițiștilor, din primele verificări rezultând faptul că este vorba despre un pistol de jucărie, din plastic”, au transmis reprezentanţii IPJ Argeş. Toţi cei trei, au fost duşi la audieri la Poliţia Mioveni. Acolo s-a aflat că tinerii se duceau la munte. Cel care a folosit pistolul de jucărie, a declarat că a fost o joacă, menționând că nu intenţiona să facă rău cuiva, fiind vorba de o jucărie. Ce nu a înțeles el, este faptul că ceilalţi participanţi la trafic nu aveau de unde să ştie că este o glumă, nici că arma îndreptată spre ei este o jucărie şi urmările puteau fi dramatice. Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun. Dacă va fi găsit vinovat tânărul riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 3 luni la un an. De asemenea fata şi şoferul, complici la gestul infantil riscă aceeaşi pedeapsă.  M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.