Timpi de preparare:
* Timp de preparare: 20 min * Timp de gãtire: 75 min * Gata în: 1 ore, 35 min
Ingrediente:
* 600 g cuburi vitã * 2 ardei graºi, roºu ºi galben * 1 ceapã mare * 50 gr. bacon afumat * 300 ml apã * 3 cãþei de usturoi * 25 gr. unt * 1 roºie * 1 lingurã ulei * 1 cub concentrat de legume
Mod de preparare:
Într-o cratiþã cu fund dublu se cãleºte în unt topit amestecat cu ulei ceapa tãiatã mai mare. Se adaugã carnea ºi baconul afumat ºi se cãlesc pânã ce carnea îºi schimbã culoarea. Se adaugã ardeii tãiaþi mare ºi usturoiul feliat. Se adaugã apa ºi cubul de concentrat sfãrâmat înainte, se acoperã cu un capac ºi se lasã la foc mic pentru douã ore. Dupã acest timp, se verificã dacã s-a fiert carnea ºi se pune roºia tãiatã felii. Se mai lasã 15 minute pe foc.