Angajat de la Auchan, mort la serviciu!

0

Un bărbat în vârstă de 46 de ani, din județul Maramureș, care lucra la Auchan Bradu, a decedat în urmă cu puțin timp, în timp ce se afla la serviciu. A fost declarat accident de muncă! M.S.

Marian D., din Vișeul de Sud, de 46 de ani, se afla la serviciu. Acesta lucrează la raionul de băuturi și a simțit că i se face rău. A vrut să plece pentru a merge în magazie, dar s-a prăbușit în dreptul raionului de pește. Colegii au sunat la 112 și două echipaje, unul de la Serviciul de Ambulanță și unul de terapie intensivă mobilă SMURD au mers la fața locului. Bărbatul nu a fost mișcat fiind demarate manevrele de resuscitare, în magazin, în locul unde se afla prăbușit. Pentru a-i ține departe pe curioși, membrii echipajelor au improvizat un paravan.

 

„Un echipaj SMURD de prim ajutor calificat a fost solicitat să intervină la o persoană care prezenta stare de rău, în localitatea Bascov. Paramedicii SMURD ajunși la fața locului au constat că persoana se afla în stop cardio-respirator și au început manevrele de resuscitare.
La locul evenimentului intervine și echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă” anunţa ISU Argeş. Din păcate bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul. Acesta este căsătorit, soţia lui fiind anunţată de tragedie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.