Andrei Prepeliță: ”Ne vom lupta pentru fiecare minge!”

0Andrei Prepeliță, antrenorul echipei FC Argeș, este conștient de dificultatea partidei cu FC Voluntari, însă rămâne optimist.


Tehnicianul grupării din Trivale nu vrea să pună presiune pe jucători, însă le cere acestora să dea totul pe teren: ”Este un meci ca oricare altul. Tot 3 puncte sunt puse în joc. Ne-am pregătit bine, suntem încrezători, băieții arată o formă bună în ultimele meciuri. Preconizam asta, am spus-o și în conferințele anterioare. Mă bucur că suntem practic la mâna noastră. Voluntariul este o echipă solidă, lucru pe care l-au demonstrat pe parcursul acestui campionat. Au jucători chiar cu mare experiență, printre ei și foști colegi de-ai mei. Cu siguranță ne așteaptă un meci greu. Meciuri ușoare n-am avut și nu cred că o să avem. Dacă nu ești concentrat și nu faci lucrurile 100% din toate punctele de vedere, poți avea surprize. Dacă respectăm sarcinile de joc și ne luptăm pentru fiecare minge, așa cum am făcut-o la Constanța, putem pune probleme oricui. Mă gândesc doar la meciul acesta și nu la acest calup de trei jocuri care au mai rămas de jucat din acest retur. E un meci important, dar îl tratăm normal. Nu vreau să pun presiune pe jucători. Trebuie să facem un joc bun, să câștigăm și să mulțumim pe toată lumea” a spus Prepeliță.

”Suporterii să fie alături de echipă”

Principalul alb-violeților își dorește ca suporterii să fie alături de echipă în număr cât mai mare: ”Diferența în acest joc trebuie făcută de o organizare bună. Jucătorii să respecte sarcinile care vor fi pentru meciul asta, să fim determinați, cel mai bun exemplu este meciul de la Constanța unde am jucat împotriva unei echipe bune. Făcând lucrurile bine, jocul îți dă șansă să câștigi în ultimele minute. Suporterii trebuie să fie aproape de echipă. Îi așteptăm la stadion și sperăm să le dăm motive de bucurie. „ M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.