Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
luni, 2 octombrie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8597-Luni, 2 octombrie 2023
Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar Publicitate PDF
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

6 Comentarii:

 1. 1

  Anonim

  Super !
  Acum avem o trinitate psd la conducerea judetului .
  O sa curga lapte si miere.
  Vai de capul nostru !

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Gogu,
  După aproape 30 de ani de guvernare PSD ,se vad realizările in jud Arges. Drumuri foarte bune (Pitesti _Vedea),locuinte anl, industria duduie (Arpechim,CPL, F de bere,CATC si altele) După atâtea realizări oare la ce sa ne asteptam?

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Sunteți neîntrecuți la comentarii răutăcioase, „gălbejiților” !
  Fără acceptul PSD de a intra la guvernare era vai de capul nostru, al tuturor !
  Acum am rămas doar cu o părere : vai de capul VOSTRU !

  Reply
  1. 3.1

   Un cetatean

   Deci marele merit al PSD e ca a intrat la guvernare (desigur, nu ca sa fure si ca sa imparta functii fara a face nimic altceva, ca intotdeauna) ? Buuuun argument! Nu inteleg un lucru la pesedistii astia de pe net: cand li se reproseaza ca nu au facut nimic in Arges in cei 30 de ani de guvernare locala, ei automat presupun ca sunt criticati de un adversar politic, din alt partid, sunt atat de idioti incat nu inteleg ca judetul acesta mai contine si simpli cetateni nemultumiti, nu doar cateva mii de politruci de toate culorile…

   Reply
 4. 4

  Anonim

  Gogu
  Unde sunt promisiunile făcute de marele Ciolacu până sa intre la guvernare ?Cum a reușit să reducă scumpirile din România? În toamna are solutii pentru toate problemele din România.

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Singurul merit al domnului prefect actual este problema de la permise auto,a început trimid dar a punctat foarte bine cu aducerea examinarilor din alte județe. Am o intrebare cine il va examina pe Bulgaru ?

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .