Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
joi, 21 septembrie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8590-Joi, 21 septembrie 2023
Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar Publicitate PDF
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

7 Comentarii:

 1. 1

  Anonim

  Acum vreo săptămână jurnalistul scria: „… simpatia mea pentru Putin se va risipi ca fumul în clipa în care ar porni războiul”. Poziția sa din acest nou articol nu arată prea multă distanțare de Putin, ba chiar se încearcă – în mai multe fragmente de text – victimizarea acestuia.
  Este Putin o victimă, un urs „încolțit” cum spune jurnalistul, ori o victimă este poporul ucrainean, atacat din toate părțile (civili sau militari laolaltă) fără vreo declarație de război?

 2. 2

  Coco

  Mi-e greu sa deslusesc adevaratul motiv al invadarii Ucrainei. Circula mai multe variante, argumentate sau nu, ale motivului pentru care Putin a hotarat sa cotropeasca tara vecina.
  Raul fiind facut, ma gandesc mai mult la cum se va termina totul. Si aici sunt mai multe scenarii, eu unul cred ca factorul declansator va veni din interior.
  Ma gandesc la proteste masive ale rusilor, probabil finantate de anumiti oligarhi (poate si din exterior), care, la un moment dat, nu vor mai putea fi inabusite prin arestarea catorva sute sau mii de protestatari. E clar ca omul e bolnav, probabil ca rezistenta ucrainienilor si pierderile suferite mai mult l-au inrait. Ca si faptul ca Zelenski a ajuns un erou in cateva zile, el chinuindu-se de zeci de ani, fara a reusi!
  Remarc si solidaritatea romanilor, ca si faptul ca un partid politic, acelasi, are nesimtirea de a castiga capital politic prin postari care sa ne arate ce buni samariteni sunt ei. Nu va e rusine, sau e o replica la fotografia care ne-o prezinta pe deputata Bucura (alaturi de alti fruntasi ai partidului) cand ii canta lautarul la ureche sambata seara? Daca si alte partide au facut acelasi lucru, e valabil si pentru ele!

  1. 2.1

   Anonim

   Ca de obicei, urechist. Si papagal!

   1. 2.1.1

    Coco

    Si tot ca de obicei, nesimtit. Iremediabil!

    1. 2.1.1.1

     Anonim

     Fa-te mic si du-te acasa!

 3. 3

  Anonim 3

  Chiar și în astfel de împrejurări nu ne putem abține de la jigniri și insulte? Puțină decență, domnilor!

 4. 4

  Anonim

  Trăiască Ucraina socialistă! Aloooo, ambulanța…

Comments are closed.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .