Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
luni, 25 septembrie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8592-Luni, 25 septembrie 2023
Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar Publicitate PDF
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

1 Comentariu:

 1. 1

  marius1119@yahoo.com

  Aici se văd punctele pierdute cu Craiova 1948 și Mediaș, cât de importante erau acum! Cel puțin jocul de la Craiova, foarte slab.
  Aici vreau să menționez ceva, în acest campionat nu am văzut la FC Argeș, determinare, ambiție, pe care o au alte echipe, chiar dacă pierd meciul, de exemplu Craiova 1948 la meciul cu Farul, Rapidul, Sepsi, cred că dacă ar juca din minutul 1 până în 90, la fel ca a doua repriză cu Voluntari sau cu U Craiova, chiar dacă au jucat în 10, ideea era ca determinare, cred că ar fi obținut alte rezultate, dar când stai numai cu fundul în poartă și aștepți o fază fixă sau o greșeală a adversarilor, etc.
  FC Argeș, o echipă lentă, cu jucători lenți, mai ales atacanții care pe deasupra se mai împiedică în minge, ex. Said, dar și celălat, jucători care deși sunt în jumatatea adversă, dar in loc să atace, joacă spre propria poartă, vezi jocul cu Voluntari.
  Jucători pe benzi, vezi Tofan sau Latovlevici, care atunci când centrează, ori este prea tare, ori prea încet sau peste poartă, prea rar pe 11-15 m, vezi Latovlevici la Farul.
  O echipă care nu prea dă goluri, nu are cine, rar vezi 2-3 goluri înscrise, e drept că nici nu prea primește, dar și 0-1 este înfrângere!

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .