Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8639-Miercuri, 29 noiembrie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA
Subiectele zilei

Articole »»» »»» »»»

4 Comentarii:

  1. 1

    anonim

    Bravo, Prepe! Pregateste-te, ca apare imediat Smeoreanu si va spune ca e meritul primarului Gentea!

    Reply
    1. 1.1

      Anonim

      nuuu .. o sa spuna ca e meritul pcr care a pus bazele sportului argesean inca de pe vremea lui stalin.. si campionatul va fi castigat cu putin cand va ajunge cu tancurile la albota in gradina la el. S-a prregatit sa-l astepte cu sare si paine in spiritul traditional al ospitalitatii tradatorului roman 🙂

      Reply
  2. 2

    Anonim

    Bravo echipei si, in mod special, bravo Prepelita! Ai dovedit caracter, ambitie, profesionalism si daruire. O mare palma pe obrazul primarului Gentea si a trompetei Smeoreanu, care au facut tot posibilul sa te dea afara, impiedicati probabil de vreo clauza desteapta din contract.
    Sunt si eu sigur ca va urma un editorial elogiu, din care sigur nu va lipsi primarul, enumerand meritele acestuia. Sunt la fel de sigur ca FC Arges este doar o etapa intermediara din CV-ul antrenorului Prepelita, ca va antrena, cat de curand, si alte echipe de traditie.

    Reply
  3. 3

    Tănase Victor

    Este momentul adevărului, o calificare istorica după victorii la echipe cu bugete mari. Bravo tuturor. Mă doare că M. Ianovski a plecat după o serie de 10 meciuri în care echipa acumulase numai 7p..A urmat 5 victorii și 2 egaluri.Et.1-13-24p,et.14-23-7p. Prepeliță a avut răbdare, e călit în fotbalul profesionist. Sunt mândru ca suporter cu acte. Argesul este pe un drum bun. Să lăsăm supărările, echipa a terminat pe 4 sezonul regular, este formidabil.

    Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
rinabet giriş
venüsbet
rinabet
betticket
rinabet giriş
hilarionbet
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .