Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
Anul XXVIII Nr. 8268-Vineri, 20 mai 2022
Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .
Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto şi/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către curier.ro doar în limita a 150 de semne, cu citarea sursei. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii menţionaţi aici.
ad
ad

Articole »»» »»» »»»

3 Comentarii:

 1. 1

  Anonim

  Presa liberă ar trebui să nu se facă cu gazetarul stând la birou sau acasă, ci cu el plecat pe teren ca să vadă și să transmită fapte reale de pe teren, nu doar gânduri, idei teoretice și speculații din fotoliul cald. Trebuie să existe jurnalism de investigație. Un organ de presă care se respectă trimite un ziarist pe teren ca să poată informa corect cititorii. Dacă poate. Cine nu poate, nu ar trebuie să-și manifeste frustrarea, ci să-și vadă locul.
  La război este ca la război, nu poți să stai acasă la căldură și să transmiți „știri”, plătite la litera scrisă.
  „Cenuşie este, iubite amice, orice teorie şi-i verde pomul vieţii aurit” (Goethe).

  Reply
  1. 1.1

   mishu

   Vai de viața si zilele tale de „erudit” !!!
   Vrei sa citești cronici si comentarii scrise „la fata locului” ?
   Pentru asta sunt reporteri si ziariști instruiți in acest sens, noi, ceilalți cititori nefăcând altceva decât sa reinterpretam si sa comentam grozăviile de la fata locului.
   Ai fi tu oare capabil sa mergi acolo, „in mijlocul focului” de unde sa transmiți „punctul tau de vedere”?
   Ce simplu este pentru tine, anonimule, sa inserezi o fraza din opera marelui Goethe si sa-ti verși umorile din cutia ta craniana infantila peste comentariile unuia la nivelul căruia nu vei putea ajunge niciodată. Si pentru ca tot era vorba de Goethe, ia-o p’asta :

   „Mai ciudată decât toate este eroarea care constă în a ne înșela asupra noastră și a puterilor noastre, și anume dedicându-ne unei îndeletniciri superioare, unor preocupări respectabile, dar care ne depășesc posibilitățile, sau năzuind spre o țintă pe care n-o vom putea atinge niciodată”

   Încercarea ta , depășește cu mult posibilitățile tale, anonimele !

   Reply
   1. 1.1.1

    Anonim

    Numai despre ziariști (nu despre comentatori) este vorba în primul mesaj postat.

    Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Versiune desktop Versiune mobilă