Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8639-Miercuri, 29 noiembrie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA
Subiectele zilei

Articole »»» »»» »»»

9 Comentarii:

  1. 1

    Coco

    Vrand sa para destept, Smeoreanu da iar vina pe americani, se intreaba cine are de castigat, il prezinta pe Zelenski ca fiind marioneta acelorasi americani, ne zice de GNL, de teste, de spectacole… Tampenii!
    Ar fi fost cu adevarat destept daca ar fi pus doar intrebarea: ar mai fi atacat rusii daca Ucraina era membra NATO?
    PS Mai nou, vad ca s-a luat si de Ioanitoaia, pe teme fotbalistice. Adica de unul care face audienta intr-o emisiune cat Smeoreanu intr-un an!

    1. 1.1

      Croco

      Același papagal inept și impotent!

    2. 1.2

      mishu

      Nu credeam sa pot întâlni atâta prostie, răutate si imbecilitate acumulate cu atâta larghețe intr-o singura persoana, acest Coco-naut născut din frustrările celor care l-au zămislit intr-un moment de proasta inspirație. Voi încerca sa-i explic la infinit ca adevărata sa lume nu este aici, iar rolul lui pe planeta Pământ poate fi unul cu adevărat nobil daca si-ar vedea de treaba lui, încercând sa evite comentarii realmente idioate. Lumea lui este precum sintagma de mai jos:

      Oricât de mult ar explica albina unei muște ca floarea este mai buna decât rahatul, musca nu va înțelege, pentru ca întotdeauna a trait in rahat.
      Nu corecta idiotul si nu te pune cu prostul, pentru ca te va vedea ca dușman.

      1. 1.2.1

        Coco

        Cauta in arhiva si vei gasi ultima fraza, cuvant cu cuvant, scrisa de mine (specificand ca e preluata), acum cateva luni. Adresata unuia care ba comenta, ba se retragea, iar comenta, iar se retragea (suparat pe Smeoreanu)…Copiindu-ma, sa inteleg ca insemn foarte mult pentru tine? Strengarule!
        Vezi ca se poate fara sa jignesti? Tu poti?

        1. 1.2.1.1

          Anonim

          Nea’ Cutare, lasă ultima frază. Fii atent la penultima, aia ți se potrivește, muscă obraznică ce ești.

        2. 1.2.1.2

          mishu

          Ar fi ultima chestie pe care as face-o, sa te copiez pe tine Cocolino, este o pura coincidenta a sursei de informație. Cat despre jigniri…vei avea parte de un limbaj licențios atâta timp cat deviezi de la subiecte in eventualele tale comentarii viitoare. Ceea ce apreciez la tine este faptul ca ești un foarte bun „încasator”, le primești pe toate, si din stg. si din dr. si de sus si de jos !
          N-ar fi mai bine sa faci tu o pauza „de refacere” si sa te delectezi DOAR lecturând articolele din ziar ?
          Hai, ca poți, stii ca poți ! Încearcă doar !

  2. 2

    Anonim

    Un singur comentariu, trei mesaje de insultare și unul de ripostă. Contează mai mult egoul personal decât dezbaterea civilizată de idei și opinii, din care să se desprindă, eventual, unele care să ne lămurească/convingă.
    Nu se poate doar comentarii pe subiect, domnilor? Nu am fi cu toții mai câștigați?

    1. 2.1

      Anonim

      Un singur comentariu, da, dar ce comentariu…, are dreptate ,,mishu”!

      1. 2.1.1

        Anonim

        Este mai ușor să jignești decât să vii cu contraargumentele tale la un comentariu. Jignirile deschid toate porțile, discuțiile civilizate nu.
        „Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face”.
        Cui folosește?

Comments are closed.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
rinabet giriş
venüsbet
rinabet
betticket
rinabet giriş
hilarionbet
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .