Trei traficanţi de droguri reţinuţi!

0Miercuri, trei tineri, cu vârste între 21 ani şi 25 de ani, din Piteşti şi Bucureşti, au fost reţinuți, sub acuzaţia de trafic de droguri de mare risc. Primul care a căzut în plasa poliţiltiloir antidrog este piteşteanul. După ce acesta a fost reţinut a fost organizat un flagrant delict în Capitală. Un student a fost prins în timp de vindea 100 de grame de canabis unui polițist sub acoperire. La percheziţii a fost descoperită o cantitate mai mare de stupefiante. Traficanţii deţineau o varietate de substanţe psihotrope putând să facă faţă oricărui tip de cerere de la consumatori.


Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești împreună cu ofițerii de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești au organizat miercuri, la Piteşti, o percheziţie în urma căreia a fost reţinut Mihai Lucian N. , de 25 de ani. Acesta era în atenţia ofiţerilor antidrog fiind suspectat că vinde droguri în rândul tinerilor şi al liceenilor. După audieri, în aceeaşi zi, oamenii legii au organizat un flagrant delict la Bucureşti. Acolo un tânăr le-a oferit spre vânzare poliţiştilor 100 de grame de canabis contra sumei de 3.800 lei. A fost obţinut un mandat de percheziţie urmat de o descindere într-o locuinţă din Bucureşti acolo unde a fost găsit un al treilea traficant şi o cantitate mare şi variată de substanţe psihoactive. Au fost reţinuţi şi ceilalți doi tineri, Mihnea Gabriel I. de 23 ani şi Gheorghe Andrei G. de 21 de ani, ambii din Bucureşti. Aceștia erau furnizorii traficantului din Pitești. Unul dintre cei reținuți este student și vindea droguri în Regie.

Toţi au primit mandate de arestare

„În urma perchezițiilor efectuate au fost descoperite și ridicate în vederea indisponibilizării cantitățile de 350 de grame de amfetamină, 150 de comprimate ecstasy, aproximativ 100 de grame de NPS (n.r noi substanţe psihoactuve), aproximativ 200 de grame de ketamină, 16 timbre LSD, aproximativ 40 de grame de cocaină, 50 de grame de ciuperci psilocybe, 10 grame de fragmente vegetale, precum și instrumente destinate porționării și consumului de droguri, 1.200 de lei și mai multe telefoane mobile. În cauză s-a reținut faptul că, în perioada decembrie 2021 – martie 2022, trei inculpați au comercializat consumatorilor din municipiile Pitești și București, importante cantități de droguri de risc și de mare risc.
În urma activităților desfășurate, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești au dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore față de 3 inculpați, în cursul zilei de astăzi urmând să fie sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Argeș cu propunere de arestare preventivă a acestora. Acțiunea a beneficiat de sprijinul ofițerilor din cadrul B.C.C.O. Pitești și jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș, a transmis IPJ Argeş. Ieri cei trei tineri au fost prezentaţi Tribunalului Argeş cu propunerea arestării preventive şi toţi au primit mandate pe câte 30 de zile.  M.SanduLĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.