Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
Anul XXVIII Nr. 8267-Joi, 19 mai 2022
Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .
Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto şi/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către curier.ro doar în limita a 150 de semne, cu citarea sursei. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii menţionaţi aici.
ad
ad

Articole »»» »»» »»»

3 Comentarii:

 1. 1

  Radu2

  Da timbru tre’ sa aibă cererea aia?! Vin banii așa , tre’ sa legi țeava la ei doar ,și gata sufla pe țeava duoamna derutata!?
  E DEZASTRU TOTAL IN DOMENIUL ENERGIEI ! Și ăștia/astea fac pe prostii ( de fapt ne iau de prosti) și ne povestesc cum ar fi frumos și ce ar fi de făcut ! De 2-3 ani de zile e gratis racordarea la rețeaua de gaze și nu s-a racordat nimeni gratis!
  ANRE-ul ăla ( unde un coleg de-al duoamnei e boss de mult timp) are microbi și șpăgi pana și in molozul și tencuiala clădirii , ar fi trebuit desființat demult și oamenii aia sa-și caute servicii cinstite,oneste, alături de alții din așa zise instituții,comitii și comitete, agenții de frecat menta și serviicii ale autorităților locale!Ar merita niște cocteiluri Molotov așa zisele instituții ,dacă vine războiul peste noi, ar fi păcat sa ne supraviețuiască !
  Huooo!

  Reply
 2. 2

  Aloe Vera

  Unii, pe la sate, au si platit pentru „retelele de gaze” inca de e vremea lui Ciumara.
  In capania electorala, Ciumara i-a intrebat pe oameni : ” – Vreti gaze ?” ; „- Da ! ” au raspuns oamenii si degraba au platit.
  Peste ceva timp, oamenii l-au intrebat pe Ciumara : ” – Dara … cu gazele cum mai este, ca desi am platit … gaze nu avem ?”.
  Ciumara le-a raspuns : ” Auzi la ei, cade padurea pe ei si mai vor gaze ! „

  Reply
 3. 3

  Radu2

  Da ce treaba mai are Ciumara cu subiectu,e oale și ulcele.Respectiva derutata era la lumea copiilor pe atunci,bine și acuma e!
  Aaa e vorba de partid,era de la un partid care ăla trebui mușcat de undeva! Și care pădure,ca noi vorbim de toți cetățenii nu de păduri cutreierate ,de șpăgi , indolenta , slugarnicii,ipocrizii, imagine fabricata in ciuda realității,lașitate,nesimțire la adresa cetatenilor ,lipsa de profesionalism si patriotism. Astea au legătura cu subiectul articolului,părerea mea!

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Versiune desktop Versiune mobilă