Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
Anul XXVIII Nr. 8265-Marţi, 17 mai 2022
Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .
Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto şi/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către curier.ro doar în limita a 150 de semne, cu citarea sursei. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii menţionaţi aici.
ad
ad

Articole »»» »»» »»»

4 Comentarii:

 1. 1

  gicu

  Aaaaaa,acum sunteti cu ramura de maslin in cioc…
  Pana mai ieri erati marele sustinator al Marii Rusii…
  Halal ziarist!

  Reply
 2. 2

  Socrate

  Micuțul ziarist Smeoreanu (asta înteleg din regretul lui că nu are acces la presa sau televiziunile centrale), cum găsește un fragment in care Putin are circumstanțe pentru crimele sale, hopa si editorialul!
  Să nu se supere Gentea că-l neglijeaza și să-i taie remunerația!

  Reply
 3. 3

  mishu

  “Errare humanum est, perseverare diabolicum” !

  Pornind de la aceasta cunoscuta expresie atribuita lui Seneca, n-ar trebui sa va surprindă d-le Smeoreanu comentariile acide precum cele de mai sus. Si bineînțeles ca au început divagațiile si schimbările de direcție către alte personaje si situații care va dezavantajează.

  RUSIA A ATACAT UCRAINA FARA SA FIE PROVOCATA SI FARA MOTIVATIE !!! PUNCT !

  Restul, s-ar putea constitui din detalii…daca cinismul cu care sunt omorâți oameni, femei, bătrâni si mai ales copii pot fi socotite vreodată detalii. O clădire o poți reconstitui, dar viața unui copil transforma existenta unui părinte intr-o drama tulburătoare.
  Ar mai fi ceva de comentat , de argumentat, de dovedit ???

  Reply
  1. 3.1

   Boni

   Cu copiii aveți multă dreptate, nu există durere mai mare.
   Dar cu invocarea lipsei provocării și a motivației, intrăm într-o zonă mult prea sensibilă, accesibilă doar cunoscătorilor și ,,democrației” occidentale.
   Oricum, cine asmute câinii războiului, va sfârși sfâșiat de ei. Toți vom avea însă de pierdut.

   Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Versiune desktop Versiune mobilă