Camera de Conturi face verificări la mai multe instituţii!

0
  • În această perioadăCamera de Conturi Argeș, unitatea județeană a Curții de Conturi, a pus în aplicare planul de acțiune pe lunile martie şi aprilie anului 2022, perioadă în care a avut şi vor fi mai multe controale asupra legalității cheltuirii banilor publici, într-o serie de instituții importante din Argeș. Auditorii Camerei de Conturi Argeş verifică modul de formare, de administrare și de întrebuințare a resurselor financiare. Iată mai jos care sunt instituţiile unde se face audit financiar în perioada amintită.


● La Agenţia Judeţeană Pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Argeş se face audit financiar asupra contului anual de execuţie a bugetului de stat la instituţiile publice în perioada martie – aprilie.
● La Casa de Asigurări de Sănătate Argeş are loc un audit financiar tot asupra contului anual de execuţie a bugetului fondului naţional unic de asigurări sociale de sănătate în martie – aprilie.
● Casa Judeţeană de Pensii Argeş este următoarea pe listă pentru audit financiar asupra contului anual de execuţie a bugetului asigurărilor sociale de stat la CNPP (Casa Naţională de Pensii Publice) controlul fiind făcut în lunile martie – aprilie.
● La Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Argeş se efectuează audit financiar asupra contului anual de execuţie a bugetului de stat la MTS (Ministerul Tineretului şi Sportului) începând din martie până în aprilie.
● Şi Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Argeş este pe lista Camerei de Conturi Argeş pentru audit financiar asupra contului anual de execuţie a bugetului de stat la ANSVSA (Autoritatea Naţională Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor) în perioada martie – aprilie.
● La Sucursala Hidrocentrale Curtea de Argeş a fost făcut în martie, controlul situaţiei, evoluţiei şi modului de administrare a patrimoniului public şi privat al statului, precum şi legalitatea realizării veniturilor şi a efectuării cheltuielilor. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.