Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
miercuri, 6 decembrie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8639-Miercuri, 29 noiembrie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

4 Comentarii:

 1. 1

  Skinhead

  Parintii acestui derbedeu ordinar nu sunt trasi la raspundere?!! O sa ajungem sa ne facem singuri dreptate impotriva cocalarilor care au aparut ca ciupercile in orasul Pitesti!!

  Reply
 2. 2

  Skinhead

  Principiul „ochi pentru ochi” făcea parte din Legea pe care Dumnezeu a dat-o Israelului antic prin Moise și a fost citat de Isus în Predica de pe munte. (Matei 5:38; Exodul 21:24, 25; Deuteronomul 19:21) Conform acestui principiu, pedeapsa administrată unui răufăcător trebuia să fie pe măsura infracțiunii. *

  Regula se aplica acțiunilor vătămătoare făcute intenționat. Conform Legii mozaice, cel ce se făcea vinovat de o asemenea nelegiuire trebuia pedepsit astfel: „Fractură pentru fractură, ochi pentru ochi, dinte pentru dinte; aceeași vătămare pe care o cauzează el omului trebuie să-i fie cauzată lui”

  Reply
  1. 2.1

   Un cetatean

   Bai, Skinhead, du-te in ma-ta cu invataturile tale primitive, ia-ti rahaturile astea religioase care indeamna la violenta si baga-le acolo unde nu patrunde soarele! Nu esti mai bun decat cocalarii de care pomenesti, esti chiar mai idiot, lucru vizibil dupa pseudonimul de nazist pe care ti l-ai luat. Un copil de 14 ani comite asemenea fapte cu violenta fiindca are parinti de rahat care il neglijeaza sau care ii baga in cap mizerii ce justifica violente, asa cum sustii tu acum. Mi-e asa de scarba cand vad specimene ca tine! Din infractorul ala minor se mai poate scoate un cetatean normal, daca institutiile statului ii aplica un tratament corect, dar tu, bai Skinhead, esti o cauza pierduta!

   Reply
   1. 2.1.1

    GenEu

    Dragă cetățene, află că ai suportul meu moral! Mulțumesc că ai scris deja ceea ce gândeam și eu.

    Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .