Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
luni, 2 octombrie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8597-Luni, 2 octombrie 2023
Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar Publicitate PDF
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

11 Comentarii:

 1. 1

  Coco

  Legat de editorial, daca il inlocuiesti pe Catu cu Orban,Tariceanu, Antonescu, Geoana, Ponta, Dragnea sau Dancila si pe americani cu rusii, nimic nou sub soare.
  M-as referi mai mult la comentariile de la penultimul editorial, cand eroii principali au fost Tantalaul si Gogomanul, personajele unui film celebru. Cat de prost poti sa fi ca sa te injuri cu unul care iti agreeaza ideile tampite, care e la acelasi nivel intelectual submediocru ca si tine. Si culmea, sa insisti!
  Pentru cunoscatori, Tantalaul e individul care nu are nici o treaba cu editorialele, el asteapta doar sa scrie unul care nu e de acord cu Smeoreanu ca sa inceapa sa injure si sa jigneasca. E cel care isi schimba periodic pseudonimele, ca sa para ca sunt mai multi.
  Putintica rabdare, il veti vedea si azi!

  1. 1.1

   Anonim

   Ha, ha, ha, biet mediocru, vaccinul a avut urmari tragicomice. ,,Putintica rabdare”, veti vedea ca evolutia 4pedului va fi si mai turbionara, respectiv sub forma zborului nauc deasupra unui cuib de cuci.

  2. 1.2

   Anonim

   Domne, iar ai încasat-o! Lasă-te de meserie, du-te mai bine cu caprele ălea, că e vremea fătatului!

  3. 1.3

   mishu

   Ma întreb cat timp va trece pana când sa-ti dai seama Coco-shatule ca ești „prostia întruchipata” sau „aroganta infantila” prin toate aceste scrieri „memorabile” Scrii 3 cuvinte referitoare la editorial si imediat deraiezi spre alte subiecte care ti se par tie „de actualitate” Ma, hominidule, tu chiar nu sesizezi ca ești in deriva totala – nu de acum, ci de când te-ai lansat in comentarii – ca nu te poți abține din a vărsa veninul cuvintelor peste comentarii cu adevărat interesante ?
   Nu vrei sa te abții ?
   Nu vrei sa faci o pauza ?
   Hai , ca poți, stii ca poți !
   Doar sa vrei.

 2. 2

  BB

  Să mă bată norocul dacă înteleg ce-au vrut să zică 1.1 si 1.2. Vreți să și traduceți?

  1. 2.1

   Anonim

   Au vrut sa spuna ca dl Coco este foarte destept! 😂

   1. 2.1.1

    BB

    Nu sunt întotdeauna de acord cu ce spune Coco, dar recunosc că de multe ori are dreptate. Apreciez mai mult faptul că semnează intotdeauna cu același pseudonim, își asumă mereu comentariile, iar asta este de admirat!

 3. 3

  Boni

  Dacă asta este România actuală și ăștia sunt conducătorii ei…mai că îmi vine să emigrez în Togo ori în Surinam sau să mă stabilesc în insula Mindanao.
  P.S. Despre numitul C, nimic! Nu iau în seamă toate muștele.

 4. 4

  Coco

  Observ, din nou, ca m-au comentat si Tantalaul, si Gogomanul!

  1. 4.1

   Anonim

   Observi, din nou, PROST! Esti demolat, nu comentat!

  2. 4.2

   Anonim

   Nu te-au comentat, te-au facut de rahat.

Comments are closed.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .