Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8639-Miercuri, 29 noiembrie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA
Subiectele zilei

Articole »»» »»» »»»

12 Comentarii:

  1. 1

    piciu

    nu am citit tot pentru ca e penibil, sa l compari pe acest papusar care si a disstrus tara pentru ca vrea in nato, cu Alain Delon e prostia maxima, tataie ai dat rau cu bata n balta cu articolul asta idiot.

    1. 1.1

      Anonim

      …hei tu, mai citeste si printre randuri , are dreptate dl ziarist.

  2. 2

    anonim5

    Ziaristul scrie: „Mă interesează psihologia occidentalilor. În Occident îmi voi duce în continuare viața, aici vor trăi urmașii mei”. Dar, observă domnia sa, că „omul occidental este teribil de copilăros, îi place să se dea cu fundul de pământ, să se isterizeze, să pârască, să țipe că i s-a luat jucăria,…. este ușor de mințit,… o ființă răsfățată,… capabil să ucidă vrăbii și să incendieze pisici, trăiește clipe de exaltare chinuind pe alții”, etc. Și totuși ziaristului îi convine să trăiască, el și cu urmașii săi, în Occident. Renunță la Orientul ideal ca moralitate și principii.
    În viziunea sa, Ucraina – care este și ar putea fi și in viitor un scut de apărare pentru Moldova si România – ar fi făcut mai bine, poate, să-i primească cu flori pe invadatori. Luptând însă pentru libertate, este nazistă, iar liderul ei aduce bani Occidentului.
    Chiar la asta se rezumă această invazie sângeroasă, domnule ziarist? Asta este chintesența?

    1. 2.1

      mishu

      Chintesența sta in următoarea fraza scrisa cu repetiție: „Cine nu condamnă acest război nu are inima, iar cine nu îi analizează circumstanțele nu are minte”
      Cu alte cuvinte toți cei care sunt empatici cu poporul ucrainean – inclusiv cu Zelenski – toți cei care deplâng cruzimea armatei ruse si tragediile prezentate neîncetat in mass media, au inima dar, nu au minte, nu sunt capabili sa analizeze circumstanțele !!!!
      Așa o fi d-le Smeoreanu, om fi noi prosti cu toții…prosti, da multi !

      PS Dpmeudv orice viitor articol pe aceeași tema, scris in aceeași cheie, nu va face altceva decât sa va știrbească popularitatea si sa subțieze numărul celor care va apreciază.

  3. 3

    Coco

    Editorialul de azi e totusi soft pe langa aberatiile scrise acum vreo 2 zile intr-o fituica distribuita si pe net, in care Smeoreanu se indoia de veridicitatea masacrului de la Bucea. Atat de mult sa-l iubesti pe Putin incat sa ai nesimtirea sa-i inventezi, cu orice pret, circumstante atenuante?
    N-ar fi mai bine sa-si puna o cascheta pe cap si sa dea o fuga pana in Ucraina sa se documenteze? Sunt acolo zeci de ziaristi, din intreaga lume, care prezinta dovezi ale atrocitatilor comise. Sunt imagini care ne arata strazi, cartiere, localitati rase de pe suprafata pamantului.
    Iar pe acest „actoras” ( cum il numea pe Zelenski intr-un alt editorial) cine l-a facut erou? Nu cumva chiar Putin, prin actiunile sale?
    Concluzia? Avem un prapadit de ziarist!
    PS Cat timp ii vor mai plati articolele cei de la PSD,contrare (cel putin la varful partidului) declaratiilor oficiale?

    1. 3.2

      Anonim

      Mare e Grădina….breeeeee, nu mai încerca să sari gardul, are porțile larg ,,dășchise”, te primește, corespunzi!

  4. 4

    Boni

    Când e vorba de război sau de industria pharma, își fac apariția o șerpărie economico-finanaciară și o colcăială de interese de o intensitate fenomenală.
    La finalul conflictului se vor devoala toate ,,punerile în scenă” (ca în evenimentele de mai demult din zona Serbiei și nu numai).

    În privința editorialului curajos și inteligent, consider că ar trebui preluat de presa centrală (plină de yesmani) ca un exemplu de profesionalism.

    P.S. Nu-l cunosc personal și nu am vorbit niciodată cu dl Smeoreanu. Când am considerat necesar l-am criticat. Aceasta pentru lămurirea unui pițigoi gălăgios cu nume de papagal.

    P.P.S. Urăsc războaiele, pe promotorii lor și am o deplină compasiune pentru victimele nevinovate, din toate regiunile globului pământesc.

  5. 5

    mishu

    Deși am o umbra de îndoială asupra celor comentate de d-l Smeoreanu , apreciez textul lui Boni, care totdeauna s-a înscris in limitele bunului simt. spre deosibire de alții care se situează la extreme.
    Vezi cazul papagalilor !

  6. 6

    Anonim

    Când îți țugui buzele, ca să-l pupi pe Boni (sau viceversa), ce parte anatomică preferi? Eu am o banuială, dar n-aș vrea s-o spun!
    În locul înjurăturilor, nu puteți folosi ironia, ca cel pe care îl tot atacați? Sper că stiți ca ironia este apanajul celor inteligenți. Mai sper și că nu voi fi eu cel înjurat, pentru că m-ați dezamăgi!

    1. 6.1

      Anonim

      Alt papagal, dar anonim, însă la fel de prost! Voi și ironia, ha, ha, ha…

    2. 6.2

      Anonim

      Eu am o banuiala, ca esti un popou care loveste cu ristu…si cu riscu…de aceea aduci vorba in zone dulci si erogene pentru tine. Halal sa-ti fie!
      Tara piere si baba se piaptana sau unde dai si unde crapa. Mars la cotet!

Comments are closed.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .