Patru jucători de la FC Argeș Basketball, la All Star Game!

0Federația Română de Baschet a anunțat că a finalizat centralizarea voturilor pentru stabilirea componenței celor două selecționate de baschet masculin, NORD și SUD, care se vor confrunta în data de 20 aprilie 2022, în noua sala polivalentă din Oradea, în cadrul tradiționalului ALL STAR GAME LNBM, eveniment organizat în parteneriat cu CSM Oradea.


”Meciul Stelelor” va fi confruntarea dintre cei mai buni jucători care activează în Liga Națională de Baschet Masculin. Evenimentul se va desfășura într-o locație nouă care va fi inaugurată chiar cu ocazia acestui ALL STAR GAME.

Procedura de votare

Astfel, în urma voturilor exprimate de public, de reprezentanții mass-media și de membrii departamentului Tehnic din FRB, vă prezentam mai jos componența celor două selecționate care promit să facă spectacol în modernă sala polivalentă din Oradea, cu precizarea că ponderea stabilirii componenței celor doua selecționate a fost: 30% vot public, 30% vot mass-media și 40% vot Tehnic FRB. De menționat că la alcătuirea echipelor s-a ținut cont și de o prevedere regulamentară, astfel că în fiecare selecționată se număra câte 6 sportivi români și 6 sportivi străini.

FC Argeș Basketball va fi reprezentată la ”Meciul Stelelor” de patru baschetbaliști: Tudor Gheorghe, Mihai Măciucă, Mladen Jeremic și Toarlyn Fitzpatrick, care va fi rezervă în echipa Sudului, formație care va fi pregătită de TRudor Costescu, tehnicianul grupării din Trivale, și de Sasha Ocokoljic, antrenorul celor de la CSO Voluntari.

Costescu, preferatul presei

Baza de vot a fost alcătuită conform regulamentului, fiecare antrenor principal de la echipele clasate pe locurile 1-6 în sezonul anterior LNBM propunând câte 6 sportivi din echipa sa (maxim 3 jucători străini), iar ceilalți antrenori principali de la echipele clasate pe locurile 7-14, dar și de la cele 2 echipe nou promovate, propunând pe cei mai valoroși 4 sportivi (maxim 2 jucători străini dintre aceștia).

Programul de votare pentru public s-a derulat în perioada 22 martie – 04 aprilie, la închidere fiind validate 5377 de voturi din partea fanilor baschetului, și nu numai. Din partea mass-media și-au exprimat preferințele 12 reprezentanți de instituții de presă, inclusiv cele două site-uri de specialitate, www. baschet.ro și www. unitedhoops.ro. Sportivul care a adunat cele mai multe voturi din partea fanilor a fost Rareș Uță (1765), în vreme ce tânărul Luca Colceag a adunat 10 voturi din partea presei sportive. La categoria antrenori, cele mai multe voturi din partea publicului a adunat Mihai Silvășan(1416), în vreme ce din partea presei sportive cele mai multe voturi au adunat antrenorii Tudor Costescu și Sasha Ocokoljic (câte 6).

Componența celor două selecționate

SUD:
1.Troy Franklin – SCM U Craiova
2.Tudor Gheorghe – FC Argeș Basketball
3.Marcu Badiu – CSO Voluntari
4.Mladen Jeremic – FC Argeș Basketball
5.David Vida – CSO Voluntari
6.Michael Qualls – SCM U Craiova
7.Mihai Măciucă – FC Argeș Basketball
8.Vlad Moldoveanu – CSO Voluntari
9.Rolland Torok – CSO Voluntari
10.Keith Clanton – Dinamo București
11.Ousmane Barro – CSO Voluntari
12.Terrel Carter II – Steaua București
Antrenori: Tudor Costescu(FC Argeș Basketball) / Sasha Ocokoljic (CSO Voluntari)
Rezerve jucători SUD: Andrei Magdevski(CSM Ploiești), Andrei Mandache (Dinamo București), Lavon AVON Fitzpatrick (FC Argeș Basketball).

Nord:
1.Lucas Tohătan – CSU Sibiu
2.Patrick Richard II – U BT Cluj
3.Kristopher Richard – CSM Oradea
4.Karel Guzman – U BT Cluj
5.Justas Tamulis – CSU Sibiu
6.Bogdan Nicolescu – CSM oradea
7.Elijah Stewart – U BT Cluj
8.Garlon Green – CSM Oradea
9.Luca Colceag – U BT Cluj
10.Mark Ogden Jr. – CSM Oradea
11.Rareș Uță – CSU Sibiu
12.Dustin Morgan Hogue – U BT Cluj
Antrenori: Mihai Silvășan (U BT Cluj) / Cristian Achim (CSM ORADEA)
Rezerve jucători NORD: Porter Troupe (CSM Tg. Jiu), Tudor Fometescu (CSM Oradea), Alexandru Olah(SCM Timișoara). M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.