Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
Anul XXVIII Nr. 8264-Luni, 16 mai 2022
Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .
Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto şi/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către curier.ro doar în limita a 150 de semne, cu citarea sursei. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii menţionaţi aici.
ad
ad

Articole »»» »»» »»»

1 Comentariu:

  1. 1

    Florin

    Pe 18 aprilie se vor împlini fix 30 de ani de la una din cele mai mari tragedii auto din fotbalul românesc, când în 1992 autocarul echipei Inter sibiu s-a răsturnat în comuna Șeica Mare, în drum spre Bistrița. Au decedat atunci doi jucători, printre care și regretatul Bogdan Bănuță, piteștean de origine, care a jucat mulți ani la FC Argeș. Un mare talent, care ajunsese să fie comparat chiar cu Hagi. Câți din fanii mai tineri ai echipei din Trivale au auzit de Bogdan Bănuță?! Ar trebui să mediatizați evenimentul și comemorarea în ediția de luni, 18 apriilie a cotidianului ”Curierul zilei”! (În casa de lângă liceul Zinca Golescu, acolo unde tatăl fotbalistului avusese pe vremuri un atelier de lumânări și coroane, încă mai trăiesc niște rude ale lui Bănuță. Foștii lui colegi de la FC Argeș, gen Telu Stancu, Speriatu, Eduard, Vlădoiu, Prisăceanu, Radu II, din anii 1980 pot depune mărturie despre figura acestui mare talent dispărut prematur și tragic.).

    Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Versiune desktop Versiune mobilă