Judecat după ce a vândut fake-uri!

0Patronul unui magazin de îmbrăcăminte va fi trimis în judecată după ce s-a descoperit că acesta oferea spre vânzare mărfuri contrafăcute. Tricouri ce purtau însemnele unor firme celebre, cum ar fi: Puma, Nike sau Adidas erau oferite clienţilor fără ca oamenii să ştie că sunt fake-uri.  


Totul a ieşit la iveală în urma unui control făcut Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, în magazinul acestuia, din Piteşti. Patronul, G.A.N. în vârstă de 41 de ani, avea la vânzare mai multe articole de îmbrăcăminte ce purtau însemnele unor mărci consacrate. Marfa a fost confiscată de oamenii legii existând indicii că este contrafăcută.
În urma analizării bunurilor ridicate, de către titularii mărcilor, s-a constatat că acestea sunt produse falsificate.
Prejudiciul cauzat titularilor mărcilor înregistrate este în valoare de aproximativ 2.500 de euro. Dosarul a fost instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Administratorul este acuzat săvârșirea infracțiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare. Dacă va fi găsit vinovat riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 3 luni la 2 ani. De asemenea va trebui să plătească prejudiciul firmelor a căror marcă a fost falsificată. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.