”Meci important din mai multe puncte de vedere!”

0Antrenorii și jucătorii de la CS Mioveni își doresc o nouă victorie cu Dinamo, în meciul ce va avea loc astă seară pe Stadionul Orășenesc. Într-o conferință de presă, ținută ieri, principalul Alexandru Pelici și fotbaliștii Bogdan Rusu și Adrian Scarlatache au prefațat importantul meci.


”Este un meci important și foartre greu. Dinamo rămâne Dinamo, indiferent de situația în care se află. Dar noi trebuie să fim atenți la noi, la ceea ce facem noi, nu la ce se întâmplă la Dinamo, care este o echipă dorită de toată lumea în Liga 1, suporteri, conducători, jucători, televiziuni. Dar pe noi nu ne interesează acest aspect. Urmează al patrulea joc cu ei din acest sezon și vrem să îl câștigăm și pe acesta. Pentru evitarea barajului, ne trebuie punct sau puncte în acest meci. Dacă vom câștiga putem evita barajul, dacă facem egal ne asigurăm locul la baraj cu locul 4 din Liga 2… Este un joc important din mai multe puncte de vedere.

EI vor veni să câștige acest meci, măcar pentru cele două înfrângeri din campionat, și mai ales ultima, cu happy end pentru noi și dezastru pentru ei pe final” Alexandru Pelici, antrenor principal ”Ne așteaptă un meci greu. Și ei își doresc să vină să câștige! Or să vină la victorie! Dar nu ar trebui să ne intereseze asta. Noi ar trebui să ne dorim victoria mai mult decât ei. Ne gândim numai la cele 3 puncte!”

Bogdan Rusu, atacant, golgeterul echipei ”Va fi o partidă dificilă. Dar sunt convins că va fi și pentru ei! Trebuie să fim atenți, pentru că este cam ultima lor șansă să scape de baraj. Sunt convins că vor veni la victorie aici. Noi trebuie însă să ne vedem de treaba noastră, să ne facem jocul. Am văzut că și în ultimul joc, pe care l-au pierdut, au jucat bine…” Adrian Scarlatache, fundaș. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.