Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8639-Miercuri, 29 noiembrie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA
Subiectele zilei

Articole »»» »»» »»»

12 Comentarii:

  1. 1

    Marius

    stop eating shit ! nu e bun de nimic ! nici el nici tu …nu-l mai pupa in dos atat !

  2. 2

    Anonim

    nu am vazut lingau mai mare de psd isti ca acest Ghorghe Smeoreanu, nu am auzit ineptie mai mare ca asta „pe primul loc sunt oamenii” pentru psd adica Gentea. OMUL DIN VEST)))))

  3. 3

    mishu

    Orbiți de ura, frustrări dar mai ales cu o educație precara, niște indivizi dubioși își varsă umorile in comentarii răutăcioase la adresa Primarului piteștean. Trebuie sa fii rău intenționat sau „dus cu pluta” sa nu recunoști realitatea si evidenta pasajelor descrise in editorial. N-o fi el perfecțiunea întruchipata dar, se vede cu adevărat o schimbare atât in comportamentul cat si in gândirea si acțiunile angajaților Primăriei Pitești. Iar contribuția Primarului la toate acestea este de netăgăduit.
    Oameni lipsiți de bun simt care sa injure mereu si pe oricine se vor mai găsi fără îndoiala, pe toate drumurile dar, un om onest, devotat concetățenilor rămâne o „Rara Avis” !
    Așa ca, liber la înjurături, „stimabililor” !!!

    1. 3.1

      anonim

      Consider comentariul dv. excesiv. Dacă citeați cu mai multă atenție ați fi observat că în ambele comentarii vizate de dv. (1 și 2) sunt două subiecte, sau – dacă vreți – doi subiecți, iar accentul este pus mai mult pe unul dintre ele (ei).

  4. 4

    Nicolescu

    Cateodata ce e prea mult strica., dar in cazul de fata nu e niciodata prea mult, e chiar foarte putin., la cat primeste jurnalistul. I s-ar potrivi mai bine Omul Paianjen , ca poate se catara pe blocurile alea ilegal construite si vede apropierea acestora de case, mai poate vedea lipsa locurilor de parcare de la Pitesti Arena , sau cum repara primaria podul de pe raul Doamnei , lucrare prost executata de un abonat la licitatiile primariei si foarte multe alte mizerii. De ce-l lauda gazetarul ? Pentru ca Smeoreanu Press SRL din Albota are cifra de afaceri pe 2020 suma de 112 176 lei adica vreo 2 000 de leuro pe luna. D-aia !

    1. 4.1

      Clevetici

      Multi se intrebau pe ici pe colo prin comentarii la editoriale:
      „Unde vor parca cei 4.000 – 5.000 de spectatori care vor veni la Pitesti Arena?”
      Eu ziceam, in spiritul Poienii lui Iocan, ca vor parca la Lidl Prundu…

      Am aflat (conform surselor) ca parcarea pe care inca nu o vedem se va construi pe str. Basarabiei si anume pe partea opusa salii de sport, unde au fost candva niste conducte ale Termoficarii.

      Sa vedem cate locuri de parcare se vor crea in acest mod si cum vor fi ele ocupate de locuitorii vilelor din zona…

  5. 5

    Coco

    N-o sa ma refer, din nou, la slugarnicia editorialistului fata de PSD, in general, si fata de Gentea, in mod special. S-au prins si altii…
    Ma-intreb totusi, daca prin „Omul din vest”, Smeoreanu se refera la primarii din Sibiu, Cluj, Oradea, Timisoara, Alba Iulia si alte orase mai mici din Vestul tarii? Si noi, netrebnicii, nu ne dam seama?

    1. 5.1

      Clevetici

      Poate se refera la primarii nascuti in Vestul Europei si care au castigat alegeri locale in Romania:
      Fritz la Timisoara, Clotilde la Bucuresti – Sector 1, Coliban la Brasov etc.

      dar sa nu ne facem sperante desarte pe tema gandurilor jurnalistului nostru.

  6. 6

    Boni

    Primarul Gentea are multe merite dar de aici până…,,aici”!?!?
    Așa s-a început și cu Ceaușescu…(glumesc, deși…).
    Simfonia putea fi, foarte bine, un duplex, centru administrativ, plin de lalele, și parc.
    Elogiile aduse ,,Omului din Vest” îi fac acestuia, mai degrabă, un deserviciu.
    Mie îmi plac și oamenii/primarii din Nord (Polonia, Scandinavia), Sud (Grecia), Est (Japonia), etc., nu cred că Vestul este cel mai cu moț.
    Nu înțeleg apelativele ,,balcanici” și ,,mioritici”, luate în derâdere. Să nu vă lovească grebla peste nas!
    Dacă prin niște modificări ale coordonatelor unui spectacol in principal floral, primarul Cristian Gentea a deschis larg ferestrele Piteștilor spre Europa, mă înclin în fața acestuia. Dacă…

    P.S. Doar un amănunt, nesemnificativ poate:
    Când dl Gentea era consilier local a fost rugat să sprijine o inițiativă cetățenească foarte corectă pentru rezolvarea unei probleme stradale.
    Eu vreau dar nu vrea Ionică, a zis.
    Când însă a ajuns primar în locul lui Ionică, a uitat atât de ,,zicere” cât și de sprijin. C-așa-i în tenis!

  7. 7

    Clevetici

    Pe alte siteuri lumea se plange ca:
    – nu au fost destule locuri de parcare, iar str. Depozitelor a fost ingatuita de soferii care se invarteau cautandu-si loc
    – zonele de interes au fost amplasate in colturi indepartate ale Luncii Argesului
    etc.

    Am observat ca primaria a creat niste parcari noi in zona Luncii, dar nu au fost de ajuns: am vazut masini parcate peste tot, pana pe str. Ion Campineanu.

    Aici nu mai stiu ce sa cred:
    – ori Pitestiul nu ne mai incape pe cei care mergem cu masina la Simfonie,
    – ori importul de masini second hand a umplut strazile si asa prea pline.
    Aud ca unii parinti le cumpara fiilor majori masini second hand de 2.000 de lei!!! La asa pret nu mai conteaza cum merge masina sau cum o loveste soferul.

    1. 7.1

      Anonim

      Bai nea Clevetici, ai stat puțin in pauza dar, ai revenit in tromba ! 3 comentarii cu același nume nu am mai văzut de multa vreme !
      Se vede ca ai reintrat „in forma” !

      1. 7.1.1

        Clevetici

        Comentariul 4:

        Puteam sa pun 3 comentarii cu nume diferite, eventual sa laud in comentariul 2 ce am scris la primul…
        probabil ca unii chiar fac asa ceva.

Comments are closed.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
rinabet giriş
venüsbet
rinabet
betticket
rinabet giriş
hilarionbet
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .