Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
Anul XXVIII Nr. 8271-Miercuri, 25 mai 2022
Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .
Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto şi/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către curier.ro doar în limita a 150 de semne, cu citarea sursei. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii menţionaţi aici.
ad
ad

Articole »»» »»» »»»

4 Comentarii:

 1. 1

  mishu

  Sărbători Pascale fericite, cu sănătate si bucurie !
  Sa ne ajute Bunul D-zeu sa redobândim pacea si liniștea atât de necesare.
  Hristos a înviat !

  Reply
 2. 2

  anonim2

  „Eu și cîțiva dintre colegii mei din presa mică suntem mai liberi și mai onești decât companiile de presă de nivel mondial care fac acum bani frumoși de pe urma războiului”.
  Ați recunoscut că, în campaniile electorale, primiți „câțiva arginți” pentru articole, pe bază de contract. Cum sunteți „mai liber și mai onest”?
  Sărbători pascale cu sănătate, pace sufletească și bucurie tuturor!

  Reply
 3. 3

  Aloe Vera

  „Adevărul este că presa e controlată la vârful vârfului”. O fi si asa, nu zic ba ; totusi ramane cum a zis un intelept in urma cu vreo doua sute de ani : // Presa, aceasta locomotiva a gandirii universale //.

  Reply
 4. 4

  Boni

  Hristos a înviat! Pace, armonie, sănătate și noroc! 🙋‍♂️👏👍🤝

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Versiune desktop Versiune mobilă