Doi copii au venit pe lume de Paşte!

0
  • La Maternitatea Spitalului Judeţean de Urgenţă PiteştiAnul acesta de Paşte au venit pe lume doi copii, o fetiţă şi un băieţel, la Secţia Maternitate a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti. Astfel, sărbătoarea Naşterii Domnului a avut dublă semnificaţie pentru două familii din judeţ. Chiar dacă mămicile au petrecut Paştele la spital sunt fericite că li s-a mărit familia şi că micuţii lor au venit pe lume în zi sfântă!


Cele două naşteri au avut loc la Maternitatea Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti, una a avut loc chiar în ziua de Paşte, iar cealaltă a doua zi de Paşte. „Nimic nu e mai frumos decât să primești în dar o viață. Două femei au devenit mame, de Paște, la Pitești. O fetiță și un băiețel s-au născut, în cele două zile sfinte, în maternitatea Spitalului Județean de Urgență (SJU). Duminică, puțin după ora 16:00, a fost înregistrată nașterea fetiței. Luni, a ajuns în grija cadrelor medicale, tot în zi de sărbătoare, un băiețel care s-a grăbit să ajungă pe lume înainte de termen.
Le urăm sănătate nou-născuților și să ajungă acasă, alături de mamele lor, cât mai curând!” a declarata Cristina Cazacu purtător de cuvânt al SJU Piteşti.
Spre deosebire de anul acesta, anul trecut au fost mai mulţi născuţi în ziua sfântă a Naşterii Domnului. În 2021, în prima zi de Paște, la Spitalul Județean de Urgență Pitești, s-au născut două fetițe și doi băieței, iar în a doua zi au venit pe lume tot patru bebeluși, 3 fetițe și un băiețel.  M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.