Se oprește apa la Ștefănești și Căteasca!

0

 

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va sista furnizarea apei potabile în oraşul Ştefăneşti şi în comuna Căteasca, în data de 3 mai 2022, pentru execuţia de lucrări, după cum urmează:

  • oraşul Ştefăneşti, între orele 9 – 22: lucrări de igienizare a rezervorului de înmagazinare a apei din Staţia de pompare Valea Mare; sunt afectaţi utilizatorii din străzile Enculeşti, Valea Popii, Liviu Rebreanu, Valea Mare, Coasta Câmpului, Morii şi cartierul Compit;
  • comuna Căteasca, între orele 9 – 23: lucrări de igienizare a rezervorului de înmagazinare a apei din Staţia de pompare Căteasca; sunt afectaţi utilizatorii din satul Căteasca.

Ne cerem scuze faţă de consumatorii afectaţi de lipsa apei potabile şi îi asigurăm că echipele operaţionale care efectuează lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor în cel mai scurt timp, încercând să reducă la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectaţi, depunând eforturi susţinute pentru asigurarea funcţionalităţii sistemului de alimentare cu apă în condiţii de calitate şi de siguranţă.

Recomandăm consumatorilor să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Pentru informaţii în timp real a evoluţiei lucrărilor, utilizatorii pot intra pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunea „Lucrări programate‟, iar pentru informaţii sau sesizarea oricăror probleme la reţelele de alimentare cu apă potabilă sau canalizare, vă rugăm să ne contactaţi la: tel. Dispecerat (Non Stop) – 0248 223 237, e-mail: contact@apa-canal2000.ro.

Apă Canal 2000 SA îşi cere scuze pentru disconfortul creat abonaţilor afectaţi de aceste opriri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.