Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
Anul XXVIII Nr. 8264-Luni, 16 mai 2022
Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .
Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto şi/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către curier.ro doar în limita a 150 de semne, cu citarea sursei. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii menţionaţi aici.
ad
ad

Articole »»» »»» »»»

6 Comentarii:

 1. 1

  Anonim

  „Peste tot pe planetă, bogații vor să devină și mai bogați, iar pentru asta sponsorizează și influențează elita politică, cea care, la rândul ei, întoarce serviciile care i se fac”.
  Aș adăuga: (în Suedia) gazetarii nu prea primesc bani pentru articole laudative de la politicieni, în campanii electorale sau în afara acestora.
  Altă gâscă-n altă traistă, dar cum rămâne cu „musca pe căciulă”?
  În Suedia fiecare luptă și pentru binele comun, adevăr, dreptate, echitate socială, iar cetățenii se simt (mai mult) ca făcând parte dintr-o aceeași echipă…

  Reply
 2. 2

  Tepes/vodka

  D’apoi vezi de ce unii nu-s primiti in saptiul S… , pen’ca merele stricate le strica si pe cele bune .

  Reply
 3. 3

  Boni

  Unii, în loc să comenteze și să aibă propuneri constructive, îi f… grija de contractul lui Smeoreanu cu P.S.D., deși ar trebui să intre în pământ de rușine pentru toate rahaturile promovate de trepădușii șandramalei alcoolice care a distrus țara, urmat de mutul periculos și scrâșnitor la populația care (încă) îl mai suportă. Vine vremea…

  Reply
  1. 3.1

   anonim5

   Echidistanța politică a unui jurnalist, obiectivitatea sa (cât poate fi omenește posibilă) este foarte importantă pentru un cititor care dorește să fie informat, nu mințit. Dacă dumneata dorești altfel este o opțiune personală, dar nu cred că este majoritară.
   Dacă ești plătit, pe bază de contract, de un partid nu ai cum să fii obiectiv și să informezi corect cetățenii. Ori datoria jurnalistului tocmai asta este!

   Reply
 4. 4

  bobi

  2012 = 2021 ???Senzational!!! Cred ca Nostradamus era putin bolnavior si a incurcat 2012 cu 2021.Pare ca e destul de astfel.Poate ca citea sau scria in oglinda?Rusia face ca un cerc cantabric in Ucraina de la originile lor scitice si sarmat si o epurare a ucrainenilor si crearea tampului Armada.Sunt precum colosii de lut in cap din vechime cum era Titanu, Otanu, Itanu, Botanu sau Putanu.Se pare ca toate imperiile au cam aceeasi istorie aproape identica ca o paralelistica cronologica prin secole.Si acum ar incepe prin Estonia/estoria sau ostrogoths,sau Riga Norocului,Ragnaroc,Riga Nordului,Liga Nordului,Marile Nordului,Regii Norocului/Norocul Regilor,Ruleta Norocului,Riga Cripto,NoroculGorodian.In cronologia antica au existat 4 bipolari care exista si astazi,de fapt sunt cam aceeasi uneori antagonisti celto-germanii,indo-chinezii,slavii si agricultorii africani.Si au cam aceleasi chestii care le aveau din istoria lor din epoca veche.Se zice ca dupa WW, terminatii din nord au migrat inspre sud unde au aparut zonele vechilor civilizatii antice care erau tot cam la fel si cam aceiasi din cauza ca acolo apareau aceleasi civilizatii cu aceleasi demografii si cu istorii similare.
  Nici cosmosul nu e prea posibil de navigat si planeta se va scufunda ca in catrene in furtuna exploziei galaxiilor si stelelor gigantice enorme care se gasesc in univers.Nici Statia Spatiala internationala nu poate naviga pana la planeta Moarte din cauza gheturilor si nici nu prea cresc fara lumina soarelui si a lunii si a campului magnetic.Amin.

  Reply
  1. 4.1

   mishu

   Beție de cuvinte ! Reguli gramaticale, ioc !
   Bah nene, se caută unu’ evadat de la Bălăceanca…
   Nu cumva…..

   Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Versiune desktop Versiune mobilă