Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
Anul XXVIII Nr. 8264-Luni, 16 mai 2022
Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .
Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto şi/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către curier.ro doar în limita a 150 de semne, cu citarea sursei. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii menţionaţi aici.
ad
ad

Articole »»» »»» »»»

6 Comentarii:

 1. 1

  Anonim

  Tovarășul Bălășoiu, acest mucea de Șerbănești, ajuns deputat , a făcut numeroase fapte bune pt fermieri, așa cum este și el, un fost primar care a luat pământurile la oameni în arendă, și-a făcut târlă de oi și capre pe terenul comunei Rociu, paste animalele pe izlazul satului Rociu, fara sa dea un ban la stat, vinde brânza cui vrea el și slugile lui de la stână fara să plătească impozit pe venit. Asta e deputatul PSD din Șerbănești- Ag, cel care și-a pus beizadeaua primar în locul lui, o mai fi conflicte de interese sau la PSD nu se aplică?

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Tovarășul Bălășoiu, acest mucea de Șerbănești, ajuns deputat , a făcut numeroase fapte bune pt fermieri, așa cum este și el, un fost primar care a luat pământurile la oameni în arendă, și-a făcut târlă de oi și capre pe terenul comunei Rociu, paste animalele pe izlazul satului Rociu, fara sa dea un ban la stat, vinde brânza cui vrea el și slugile lui de la stână fara să plătească impozit pe venit. Asta e deputatul PSD din Șerbănești- Ag, cel care și-a pus beizadeaua primar în locul lui, or mai fi conflicte de interese sau la PSD nu se aplică?

  Reply
  1. 2.1

   Un cetatean

   Stai relaxat, ca psdistii nu au asemenea probleme de constiinta. [entru ei, daca ai matul gros si buzunarele pline si mai dai si la altii din politica inseamna ca esti bun…

   Reply
   1. 2.1.1

    alt cetățean

    Numai „oameni de bine” Votati draku’ cu liberalii/țărăniștii/usr-istii sau cu cine vreți voi si nu mai mâncați ce nu trebuie in rubricile de comentarii. Se vede de la Rociu ca sunteți una /doua persoane care postați sub pseudonime diferite.
    Va ofticați atât de tare încât sunteți capabili sa va otrăviți cu propriul venin !
    Spurcaților !

    Reply
    1. 2.1.1.1

     Anonim

     Mare prost ești, pun pariu că pupi bine cururile familiei Bălășoiu. Oi fi vreun dobitoc din Șerbănești sau ciobanul de la stână, putoarea drq.

     Reply
     1. 2.1.1.1.1

      alt cetățean

      Ai ghicit gibonule ! Sunt ciobanul de stana curvii de mata-mare ! Iti dai seama cum e fiica-sa !

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Versiune desktop Versiune mobilă