Don Juan cu cont fals, a înşelat 5 femei!

0Profitând de naivitatea unor femei, un bărbat din Piteşti s-a ales cu o sumă frumoasă de la ele, după ce şi-a creat un cont fals de Facebook. Don Juan-ul îşi pusese la profil o fotografie cu un bărbat extrem de atrăgător şi a pornit la „agăţat”. Se adresa femeilor divorţate sau care nu se aflau într-o relaţie şi le storcea de bani!


Cinci femei au fost înşelate de seducătorul bărbat. Acestea au depus plângere la Secţia 3 Poliţie Piteşti după ce au constatat că au fost păcălite. Femeia au povestit că au fost abordate pe Facebook de un bărbat căruia i se spunea „ Edi Vasiliu”. Au purtat lungi conversaţii până când individul a început să li se plângă că are nevoie de bani pentru a-şi rezolva o problemă urgentă. Insistând că ar avea o relaţie la distanţă cu ele, acesta le cerea să-l ajute. Inventa diverse pretexte şi le spunea femeilor că nu poate merge el să ridice banii, că va trimite un prieten. Promitea că le va înapoia sumele, curând, când se vor cunoaşte personal. Întreaga şaradă a durat aproximativ 5 luni, în perioada octombrie 2021-25 februarie 2022 când a fost luat la ochi de polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Pitești.

Ridica personal banii

Oamenii legii au stabilit că era vorba de un cont fals, că bărbatul care le-a păcălit pe femei este Marian T., de 47 de ani, din Piteşti. Acesta avea poza altui bărbat la profil. Viza femei divorţate sau care nu se aflau într-o relaţie şi le spunea că se simte atras de ele, că ar dori să aibă o relaţie. Prin acestă metodă a înşelat cinci femei a căror vârstă este între 35 şi 52 de ani de la care a primit, în total, 3.200 lei. Când ridica banii pretexta că trimite un prieten, altfel s-ar fi dat de gol având în vedere că el avea fotografia altei persoane la profil. În realitate se ducea personal, iar femeile nu averau habar că îl au în faţă chiar pe bărbatul cu care se conversau online. Marian T. este necăsătorit. A fost reţinut luni pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune în formă continuată. Ieri a fost prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Cercetările continuă, pentru a se stabili dacă au existat şi alte victime.  M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.