Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
joi, 21 septembrie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8590-Joi, 21 septembrie 2023
Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar Publicitate PDF
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

8 Comentarii:

 1. 1

  Anonim

  Bai, nene, nu esti tot tu ala care ii lua interviu analfabetei Maria Grapini si o lauda ca „nu a facut umbra pamantului degeaba”? Multam fain, de „ziaristi” (cu contract de la partid) care evalueaza competenta in functie de apartenenta politica suntem satui…

 2. 2

  anonim2

  <>. Numai la răsărit de noi clasa politică este acaparată de genii care pornesc războaie barbare!
  Apoi, jurnalistul nu înjură fiindcă este creștin și, mai mult, a absolvit teologia, ci pentru că el crede „în relații magice dintre cuvinte și realitate”.

 3. 3

  anonim 3

  Cand ai scris ca Gentea a absolvit stralucit Fizica Atomica cu 9,50 la ce te-ai referit? La faptul ca a absolvit „Fizica tehnologica” pe vremea lui Ceausescu sau la faptul ca si-a luat masterul la 45 de ani in „Materiale si tehnologii nucleare” la Universitatea Pitesti sau la faptul ca este membru al PDSR din 1996?

 4. 4

  Boni

  Pe Licu l-a plantat acolo ,,silvicul”. E plină țara de oameni din pădure. D’aia o ducem cum o ducem!
  Dar să revenim la oile noastre, județene, doar cu două mici dar mari exemple, de frunte, unul de dreapta, altul de stânga, să nu se supere.
  Știți ce note a avut un fost șef liberal, cică foarte elegant?
  Dar unul mai ,,social” care a prins județul Harghita la repartiție?
  Și câț(u)i ca ei! Bugetari, plătiți de noi. Dacă se face o cercetare…
  P.S. Aș propune această operațiune inclusiv pentru unii comentatori, deși nu este posibil, poate doar prin autodeclarare. Probabil că mă vor înjura cei cu musca pe căciulă.

  1. 4.1

   Anonim

   Ți-e rușine să spui că Bogdan Licu a fost propus de PSD? Că văd că și lui Smeoreanu îi e puțin jenă…

  2. 4.2

   Anonim

   Nu te-a înjurat nimeni, așa cum prognozai. Și a trecut aproape o săptămână. Tu te așteptai, doar ești unul dintre cei care înjură.

   1. 4.2.1

    Anonim

    A fost musca prea mare pentru unii…

 5. 5

  Boni

  Nu-mi este rușine deloc. Am spus chiar mai mult decât trebuie, lucru pe care vad că voi nu-l faceți. De frică, din servilism, din lașitate, habar n-am. Așa că…
  P.S. Nici nu citiți printre rânduri, nu vă merge mintea, nu aveți informații. Ați fi aflat cine este ,,harghiteanul”…

Comments are closed.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .