Săptămâna prevenirii criminalităţii!

0De astăzi până vineri, în perioada 23-27 mai, în județul Argeș va avea loc Săptămâna Prevenirii Criminalităţii, eveniment desfăşurat la nivel național.  


Cu acet prilej polițiștii Compartimentului Analiza și Prevenirea Criminalității din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Argeș, vor organiza mai multe activităţi. Poliţiştii argeşeni au derulat activităţi preventive şi săptămâna trecută. Astfel, vineri, la Şcola Gimnazială „ Ion Minulescu” elevii a trei clase au au vizionat clipurile din cadrul proiectului „ Cyberex” și au purtat discuții cu polițiștii. În aceeaşi zi privind siguranța rutieră, la Școala ,,Traian” din Pitești, cu elevii claselor I. Și ziua de sâmbătă, a fost una plină pentru polițiștii care au desfășurat activități specifice în cadrul festivalului Poienari Archangels Fest, ce marchează deschiderea sezonului pentru iubitorii de adrenalină și motociclism.
Activitățile informativ-educative continuă, programul pe care polițiștii din cadrul Compartimentului Analiza și Prevenirea Criminalității Argeș îl vor avea în săptămâna 23-27 mai a.c. fiind următorul:
-luni, 23 mai: prevenirea discriminării;
-marți 24 mai: prevenirea violenței domestice;
-miercuri, 25 mai: prevenirea victimizării minorulor și a disparițiilor de minori;
-joi, 26 mai: siguranța în mediul on-line;
-vineri, 27 mai: prevenirea infracțiunilor cotrapatrimoniului și siguranța rutieră.
Mai multe despre activitățile ce se desfășoară, la nivel national, în cadrul Săptămânii Preveniri Criminalității puteți accesa la link-ul: https://www.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/comunicate/saptamana-prevenirii-criminalitatii, anunţă IPJ Argeş. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.