Campanie de colectare a deşeurilor voluminoase, în Piteşti!

0Piteştenii care au deşeuri voluminoase, mobilier, covoare, aparate electrice, de care vor să scape, au şansa să se debaraseze de ele în cadrul campanie de colectare a deșeurilor voluminoase și DEEE, care va avea loc în Pitești vineri pe 24 iunie. În toate cartierele din municipiu vor fi puse containere în care locatarii pot arunca deşeurile. Mai jos, vedeţi unde sunt amplasate punctele de colectare.


Vineri, 24 iunie, va avea loc a doua campanie specială de colectare a deșeurilor voluminoase și DEEE, pe anul 2022, fiind urmată de alte campanii în zilele de: 30 septembrie și 16 decembrie, anunţă Primăria Piteşti. Locuitorii pot depune deșeurile voluminoase, precum și deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) în containerele special puse la dispoziție începând de joi, 23 iunie, ora 12:00, până vineri, 24 iunie, ora 14:00, în următoarele puncte de colectare:
● Găvana II – Bl.D12-B21 (la autobuze);
● Zona Nord (Negru Vodă) Bl. F1-F2;
● Trivale – Bl. 58-59 (P.T.608);
● Banat I –Bl. B17 (Biserică-Liceul Teoretic Ion Barbu);
● Prundu – Bl. B5-B5A (Baza Sportivă);
● Popa Șapcă – Bl. P4-P5;
● Craiovei – Negoiu.
În categoria deșeurilor între: canapele, saltele, paturi, dulapuri, birouri, scaune, mese, banchete, covoare, preșuri, etajere, comode etc.
În categoria DEEE-urile sunt incluse: televizoare, frigidere, aparate de radio, cuptoare cu microunde, aparate de cafea, aspiratoare, mașini de spălat, computere etc. Pentru informații suplimentare sau sesizări, cei interesaţi se pot adresa operatorului, la următoarele contacte: telefon: 0248/636 886, dispecerat: 0248/636 535, fax: 0248/215 308, e-mail: salubritate@gmail.com.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.