Timpi de preparare:
• Timp de preparare: 15 min • Timp de gătire: 90 min • Gata în: 1 ore, 45 min
Ingrediente:
• 800 gr. carne de vita de gatit • 1 kg cartofi noi • 200 gr. măsline negre • 1 bucată ceapă • 1 bucată căpăţână usturoi • 1 lingură făina • 250 ml apă • 1 bucată cub concentrat vită • 3 bucăti morcovi • 1 lingură ulei • 1 bucată crenguţă cimbru • 1 legătură pătrunjel • 1 praf sare, piper, după gust
Mod de preparare:
1. În ulei încins, se pune ceapa taiata marunt, usturoiul feliat si carnea. Dupa ce carnea si-a schimbat culoarea uniform, se adauga faina. Se a,estecă, se presara cubul de concentrat si se toarna apa.
2. Se adauga morcovii, maslinele si cimbrul, se presara sare si piper, se acopera si se lasa la foc mic, timp de o ora.
3. Se amestecă din când în când si se mai adauga apa, daca este nevoie.
4. Cu 30 de minute înainte de a fi gata, se pun cartofii noi curaţaţi si se continua fierberea. Se trage de pe foc, se presara patrunjelul si se lasa 5 minute înainte de a servi la masa.
Cititorii care doresc să posteze comentarii la articolele publicate pe site sunt rugaţi să ţină cont de următoarele lucruri:
* Oricine e binevenit să comenteze pe marginea textelor publicate pe site
* Limbajul folosit trebuie să fie obligatoriu unul civilizat
* Nu sunt admise exprimările triviale, jignirile, înjurăturile etc
* Orice comentariu este moderat şi va apărea pe site în cel mult 12 ore de la postare
* Ne rezervăm dreptul de a şterge, fără nicio explicaţie, comentariile care depăşesc graniţa unui limbaj pe care noi îl considerăm civilizat sau care nu au nicio legătură cu tema abordată în articolul comentat.