Timpi de preparare:
• Timp de gătire: 25 min
• Gata în: 25 min
Ingrediente:
• 4 felii carne de viţel pentru şniţel
• 4 linguri carne tocată
• 200 ml vin alb sec
• 4 felii bacon
• 25 gr. unt
• 3 linguri ulei
Pentru sote:
• 300 gr. mazăre congelată
• 1 ceapă
• 2 roşii în bulion
• 3 linguri ciuperci conservate
Mod de preparare:
1. Mazărea congelată se pune să fiarbă un clocot şi, între timp, carnea tocată se repartizează deasupra fiecărei felii de carne de vițel.
2. Se rulează carnea, se prinde cu bacon fixat cu o scobitoare şi se prăjeşte apoi în 2 linguri de ulei şi unt topit. Apoi, toate cele patru rulouri se lasă în tigaia în care s-au prăjit, se adaugă vinul şi se lasă la fiert 15 minute.
3. Pentru soté, ceapa se pune la călit în lingura de ulei rămasă şi, imediat cum s-a înmuiat, se adaugă mazărea bine scursă, ciupercile şi roşiile tăiate. Se lasă 5 minute pe foc.
4. Se pun papiotele peste mazăre şi se mai lasă pe foc încă 5 minute.
ZIARUL CURIERUL ZILEI ESTE INTERESAT DE OPINIILE ŞI SUGESTIILE DUMNEAVOASTRĂ, LEGATE DE CONŢINUTUL CURIER.RO.
De asemenea, aducem în atenţia tuturor CLIENȚILOR noștri ACTUALI și VIITORI, noua adresă de E-MAIL a redacţiei: anuntcurierulzilei@gmail.com Trimite
CONTACTAŢI-NE LA TELEFOANELE: 0248/215740; 0248/215726; 0348/401525